Két műszaki mentés és egy tűzeset szerdán

A hódmezővásárhelyi és a makói tűzoltók végezték el a beavatkozásokat. 

Egy húsz méter magas diófa ága szakadt le szerdán délben Makó belterületén. A vastag faág egy épület tetejére hasadt, a gyalogosok forgalmát is veszélyeztette. A lakosok azonnal értesítették a katasztrófavédelmet a 105-ös segélyhívószámon. A makói hivatásos tűzoltók létra, mentőkötél és motoros láncfűrész segítségével távolították el a nagy méretű faágat, amely nem okozott károkat az épületben.

Teljes terjedelmében égett egy rakomány nélküli kisteherautó szerdán délután Hódmezővásárhelyen, a Gerle utcában. A hódmezővásárhelyi egységeket riasztotta a főügyelet. A tűzoltók két vízsugárral fojtották el a lángokat, személyi sérülés nem történt.

Két személyautó ütközött a 45-ös számú főút 41-es kilométerszelvényénél, Hódmezővásárhely közelében. A balesetben senki sem sérült meg, de az úttest üzemanyaggal és törmelékekkel szennyeződött. A műszaki mentést a hódmezővásárhelyi tűzoltók végezték el.

(Csongrád Megyei Katasztrófavédelem)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

📷 Elballagtak a kerisek

A középiskola olyan, mint az autóversenyzés. Rengeteg háttérmunkás dolgozik a sikerért, de a nagy eseményen a végső eredmény annak a kezében van, aki a volán mögött ül – fogalmazott Papós András, a Hódmezővásárhelyi SZC Makói Návay Lajos Technikum és Kollégium megbízott igazgatója az iskola szombat délelőtti ballagásán.

Tovább »

Ez áll az Európai Bizottság jogállamiságról szóló levelében

A 444.hu állítása szerint birtkokukba jutott a feltételességi mechanizmus elindításáról szóló levél, amelyben az Európai Bizottság (EB) 50 oldalon keresztül fejti ki, hogy a magyar államot pénzvesztéssel fenyegető eljárás több mint tíz éve megoldatlan problémák miatt indult, és hogy miért látják bizonyítottnak a pénzvesztést és a jogállamiság sérelmét Magyarországon.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink