Kiállításmegnyitó tárlatvezetéssel

[ad 1]

Különleges kiállítást állított össze Oláh Nóra művésztanár: voltak könyvborító jellegű munkák és képversek is. A megnyitót tárlatvezetéssel egybekötve tartották. Műsort Bíró Zsolt és a Magán Zeneiskola növendékei adtak.

– Csupa ismerőst vélek felfedezni – kezdte megnyitóját Oláh Nóra, makói pedagógus a Hagymaházban megrendezett tárlatán. Valóban; sok tanítványa és kollégája, pályatársa is eljött a kiállításra.

DSCN0416

A paravánokon voltak könyvborítóhoz hasonló alkotások, ezeken főleg madarak szerepeltek. Oláh Nóra szakmai önéletrajza is elolvasható, melyet ytong téglára festett. Harmadrészt pedig képverseket, kalligramokat készített, melyekhez ő írta a verseket.

A kiállítás február 8-ig tekinthető meg.

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Tovább szegényedünk, őszre várható a legdurvább infláció

Az őszi hónapokban tetőzik az infláció, majd ezt követően lassan mérséklődik, 2023 végén visszatér a jegybanki toleranciasávba és 2024 első félévében eléri a 3 százalékos jegybanki célt – mondta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) ügyvezető igazgatója az Inflációs jelentést bemutató online sajtótájékoztatón csütörtökön.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink