Kiderült, hol használ a Csongrád-Csanád megyei rendőrkapitányság mobil WC-ket

Mint arról beszámoltunk, Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő szerint a megyei rendőrség 200 millióért bérel 15 toi-toi WC-t 36 hónapra. A rendőrség erre reagálva közölte, 225 ezer forint/hó ellenértékben bérelnek mobil toalettet, ami nagyon kedvező, a pályáztatás pedig szabályos volt.

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság tudatta, ,,ez naponta 500 Ft-os költséget jelent. A szerződés keretmegállapodás, amely mozgási lehetőséget biztosít, a mobil WC-k és szolgáltatások tekintetében. A 15-ből 7 mosdót a határvédelmi szolgálatot ellátó rendőrök és katonák használnak, itt csak bérleti díjat fizet a rendőrség, míg a többi WC az ország két legnagyobb határátkelőhelyének utasforgalmában biztosítja a kulturált mosdóhasználat lehetőségét. Ezeken az átkelőkön több tízezer ember fordul meg naponta, amely miatt a pandémiás időszakban a mosdókat speciális módon és speciális szerekkel, gépekkel naponta akár többször is takarítani kell.”

Hozzátették, 1 érvényes és 1 érvénytelen pályázat érkezett be, a többi érdeklődő nem vállalta a kihelyezett mobil WC-k napi takarítását. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink