Kiderült, hol használ a Csongrád-Csanád megyei rendőrkapitányság mobil WC-ket

Mint arról beszámoltunk, Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő szerint a megyei rendőrség 200 millióért bérel 15 toi-toi WC-t 36 hónapra. A rendőrség erre reagálva közölte, 225 ezer forint/hó ellenértékben bérelnek mobil toalettet, ami nagyon kedvező, a pályáztatás pedig szabályos volt.

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság tudatta, ,,ez naponta 500 Ft-os költséget jelent. A szerződés keretmegállapodás, amely mozgási lehetőséget biztosít, a mobil WC-k és szolgáltatások tekintetében. A 15-ből 7 mosdót a határvédelmi szolgálatot ellátó rendőrök és katonák használnak, itt csak bérleti díjat fizet a rendőrség, míg a többi WC az ország két legnagyobb határátkelőhelyének utasforgalmában biztosítja a kulturált mosdóhasználat lehetőségét. Ezeken az átkelőkön több tízezer ember fordul meg naponta, amely miatt a pandémiás időszakban a mosdókat speciális módon és speciális szerekkel, gépekkel naponta akár többször is takarítani kell.”

Hozzátették, 1 érvényes és 1 érvénytelen pályázat érkezett be, a többi érdeklődő nem vállalta a kihelyezett mobil WC-k napi takarítását. 

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Farkas Éva: levittük a munkanélküliséget

,,Brüsszeli” forrás, egy uniós pályázat, a Makói Paktum – helyi foglalkoztatási együttműködések kialakítása című projekt zárórendezvényét tartották meg csütörtökön a Korona Konferenciaközpontban.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Magyar-francia kiállítás nyílik Szegeden

2023. szeptember 23-án 18 órakor egy francia-magyar együttműködés alkalmából Fodor Barbarának, Peták Máriának és Molnár Sándornak nyílik közös kiállítása egy ismert francia alkotóval, Yvan Le Soudier-rel a Tiszatáj Szalonban.

Tovább olvasom »