Kiemelkedő szakmai tevékenységéért és szakmai elhivatottságáért kapott elismerést a kiszombori pedagógus

Haklik Jánost kiemelkedő szakmai tevékenységéért és szakmai elhivatottságáért díjazta a Hódmezővásárhelyi Tankerület – adta hírül a Kiszombori Dózsa György Általános Iskola. Az intézménynek 34 éve tagja.

A nevelőtestület folyamatosan támaszkodhat rá. Az oktatói munka mellett kimagasló koordináló, szervező képességgel rendelkezik, továbbá empatikus, kreatív, támogató személyiségével, kimagasló problémamegoldó képességével, igényes munkavégzésével, az élethosszig tartó tanulás elkötelezettjeként folyamatosan fejlesztette pedagógusi életpályáját. A szülőkkel, diákokkal, munkatársakkal, partnerintézményeink tagjaival mindig jó kapcsolatot ápol, ismereteit, tudását intézményi, szakmai közösségi szinten intézményvezető-helyettesként hosszú időn át kamatoztatja – írják az iskola oldalán a díj kapcsán.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink