📺 Kiemelt arany minősítést szerzett a Menyuke

Elkezdődtek a XIII. Országos Nyugdíjas Ki-Mit-Tud és Népek Tánca Népek Zenéje verseny országos döntői Hajdúszoboszlón.

Ezen részt vett és nagyszerűen szerepelt a Megváltozott Munkaképességűek és Nyugdíjasok Makói Közhasznú Egyesülete, ugyanis arról számoltak be oldalukon, hogy kiemelt arany minősítést érdemeltek ki a zsűritől.

A megnyitót követően egyből ők kezdtek és elárulták, sajnos Lakatosné Erzsike nem tudta vállalni a hosszú utat. Hiányzott a darabból, de minden ötletet felhasználtak, hogy pótolják a hiányát. Úgy tűnik, sikerült, hiszen jókat nevettek a nézők, tapsoltak és akikkel napközben találkoztak, megszólították őket.

Az első napon este felvonulás volt, ki-ki a viseletében, táblákkal, molinókkal a saját településük nevével, a Mátyás Király szállodától a fürdő előtti térre. Közel 600 ember volt jelen ezen az eseményen, de a héten is folytatódnak a döntők, mint arról beszámoltunk, a makói Erdei Norbert is színpadra lép.

A Menyuke oldalára felkerült egy rövid videó is a produkcióról:

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink