Országos döntőbe jutott a makói Erdei Norbert

Erdei Norbertről már többször írtunk, a jelenleg Szegeden élő fiatalember legelső verse még 2018-ban jelent meg, egyébként állami gondozottként nőtt fel. Most bejutott a Hontravel Kft. által szervezett Országos Nyugdíjas KI-MIT-TUD és Népek Tánca-Népek Zenéje országos döntőjébe.

A megyei selejtező Szegeden volt, Norbert nem gondolkozott sokáig, hogy induljon rajta. Az volt a célja, hogy megmutassa, milyen alkotásai vannak. A veresenyen volt, aki táncolt, énekelt, néptáncolt, modern táncot adott elő, verset mondott. Ő is az utóbbiak közé tartozott, saját versével indult, a Mélyen vérzik a szív cíművel, amit két hónapja írt.

A versenyzőket később értesítették az eredményről, a fiatalember néhány nap múlva kapta meg az e-mailt, hogy továbbjutott az országos döntőbe, Hajdúszoboszlóra május 22-25. között. Oda is saját verssel készül, zenei aláfestéssel.

,,Ebben próbálom feldolgozni az édesanyám és az én kapcsolatomat, amíg itt lakott nálam még Makón félévig. Nagyon boldog szívem, hogy képviselhetem Makót, illetve Szegedet és bízom benne, hogy dobogós helyen fogok végezni”

– fogalmazott a Makói Csípősnek.

Norbert hozzátette, meghívást kapott egy jótékonysági anyák napi rendezvényre is Szegeden, ahol két saját szerzeménnyel lép színpadra, még a hajdúszoboszlói megmérettetés előtt.

Az országos döntőbe bejutott még a Megváltozott Munkaképességűek és Nyugdíjasok Makói Közhasznú Egyesülete is.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

8 éve hunyt el Juhász Ferenc, a Nemzet Művésze címmel kitüntetett, kétszeres Kossuth-díjas és József Attila-díjas magyar költő, szerkesztő, a Digitális Irodalmi Akadémia alapító tagja.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink