Kiírták a Best of Makót

[ad 1]

Az önkormányzat ezúttal is pályázatot hirdet a turisztikai, illetve vendéglátó ipari szektor szereplői számára a Best of Makó védjegy elnyerésére. Így ismerik el a helyi szolgáltatók munkáját, valamint a turisták számára nyilvánvalóvá válik, hogy hol kaphat jó minőségű terméket és szolgáltatást. 

A pályázatokat január 20-ig lehet beadni. Pályázhat szálláshely, vendéglátó és egyéb szolgáltató.

A nyertesek matricát tehetnek ki, amely igazolja, hogy az üzlet színvonalas, munkáját a város közössége is támogatja. Saját reklámfelületükön, anyagaikon, szabadon használhatják a Best of Makó logót az adott évben.

Az önkormányzat vissza nem térítendő támogatásként 450.000 forintot biztosít, kategóriánként 150.000 – 150.000 forintot, a „Best of Makó” díjazottaknak. A díjazást számlával igazoltan marketing költségre kell fordítani.

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Lakat kerülhet a csanádpalotai idősek gondozóházára

Mint az ismert, Perneki László és az őt támogató képviselők kapták meg a bizalmat a választóktól az időközi választáson. Választási kampányukban a „Rend, béke, fejlődés” szlogent hangoztatták, azonban úgy látszik, hogy ez a hangzatos jelmondat csupán a választásokig volt érvényes. Információink szerint legújabb ötletük a Délibáb utcai Naplemente Idősek Gondozóházának bezárása, hiszen annak fenntartása és üzemeltetése nem kötelező feladat.

Tovább »

Makói sorozatbetörőt kaptak el a rendőrök

A Makói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy helybeli férfivel szemben, aki a városban több ingatlanba tört be. Kerti gépeket, szerszámokat és egyéb használati tárgyakat lopott.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink