Kiszombori polgárőrök is szolgálnak a határon

Egyre több illegális határsértő próbál bejutni magyar területre, Kiszombornál is. Nagyobb csoportokban jönnek, ezzel sok munkát adva a rendőrség munkatársainak és a polgárőrségnek – írja a Csongrád-Csanád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetségének honlapja.

A Kiszombori Polgárőr Egyesület folyamatos szolgálatot teljesít a határon is. A rendőri közös szolgálatok is szaporodtak ezzel is segítve a rendvédelmi szervek munkáját. Hétfőn érkezett a határrendészet részéről jelzés számukra, hogy több csoport jött át a határon és a felkutatásukhoz kértek segítséget.

A polgárőr egyesület 2 fővel csatlakozott a kutatáshoz és 23:30 kor 12 fő migránst sikeresen feltartóztattak a rendőrség kiérkezéséig.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Farkas Éva: levittük a munkanélküliséget

,,Brüsszeli” forrás, egy uniós pályázat, a Makói Paktum – helyi foglalkoztatási együttműködések kialakítása című projekt zárórendezvényét tartották meg csütörtökön a Korona Konferenciaközpontban.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink