Kiszomborig jutott a lopott luxusautó

Huszonnégy óra alatt újabb két nagy értékű autót foglaltak le a rendőrök Csongrád megye határátkelőhelyein. Az egyik jármű értéke meghaladja a 18 millió forintot, a másiké az 5 milliót.

A Kiszombori Közúti Határátkelőhelyen egy bolgár állampolgár jelentkezett kilépésre november 9-én 10 óra körül. A férfi tréleren, egy Mercedes C200-as járművet szállított. Az ellenőrzés során a határrendészek megállapították, hogy a csaknem 5 millió forintot érő jármű szerepel a Schengeni Információs Rendszerben, azt a belga hatóságok körözik. Az autót a rendőrök lefoglalták.

64525088

A Röszke Autópálya-határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre november 10-én 10 órakor egy osztrák férfi egy német honosságú AUDI SQ5-ös gépkocsival. Az adattári ellenőrzés megállapította, hogy a mintegy 18 millió forintos autó lefoglalását a német hatóságok elrendelték. A magyar nyomozók ezt az autót is lefoglalták.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Tovább szegényedünk, őszre várható a legdurvább infláció

Az őszi hónapokban tetőzik az infláció, majd ezt követően lassan mérséklődik, 2023 végén visszatér a jegybanki toleranciasávba és 2024 első félévében eléri a 3 százalékos jegybanki célt – mondta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) ügyvezető igazgatója az Inflációs jelentést bemutató online sajtótájékoztatón csütörtökön.

Tovább »

A nap idézete

204 éve született Semmelweis Ignác Fülöp, magyar orvos, „az anyák megmentője”.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink