Könyveket hozott Lola és Puskás Peti

Az OMV Hungária Kft. 2013. őszén indította el az olvasás népszerűsítését célzó programját. A program keretében a vállalat töltőállomásain a vásárlók leadhatják használt, elolvasott könyveiket, amelyeket az OMV általános iskolák számára juttat el. A kampány részeként jött Makóra Lola és Puskás Péter.

A kampány során eddig 30.000 könyv gyűlt össze, 16 iskolában került sor zenés felolvasásra, összesen mintegy 5000 gyermek részvételével.

2015 őszén is folytatódik az olvasást népszerűsítő program, amelynek keretében a kampány nagykövetei, Lola és Puskás Péter előadóművészek, valamint az OMV munkatársai is felolvasnak a gyerekeknek. Az énekeseket Füstös Bálint kíséri gitáron, aki tavaly elnyerte a Hangszeresek Országos Szövetségének „Az év felfedezettje“ díját.

Az idei körút egyik állomása a Makói Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola volt, ahol 11 órától hallgatták meg a diákok a zenés felolvasást, majd a vállalat 1000 könyvet adott át az iskola könyvtárának.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

69 éve született Böhm György Jászai Mari-díjas színházi rendező, dramaturg.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink