Környezetbarát bababoltot nyit Orbán Ráhel

A miniszterelnök saját lábán álló lánya Odu Store néven hozott létre céget, melynek fő tevékenysége a ruha- illetve textilipari tevékenység lehet. A Szabad Európa most kiderítette, mivel foglalkozik pontosan Ráhel.

A környezetbarát bababoltban a prémium minőségű termékek mellett játszósarok és kávézó is lesz. A cél pedig az, hogy  egyedülálló vásárlási és kikapcsolódási hely legyen, ahol a tudatos szülők számára, és a szülőket a fenntarthatóságra és a tudatos szülői magatartásra nevelje. 

Igazán hasznos és nemes cél, és rendkívül hiteles is mindez Ráheltől. Kiváltképpen azután, hogy a fél világot bejárta az a fotó, melyen azt láthattuk, hogy hanyag mozdulattal dobja az út szélére a szaros pelenkát. Mi lesz a következő? Mészáros Lőrinc hangoskönyvet ad ki a szép magyar beszédről, Orbán Viktor pedig igazmondásra nevel?

(zsurpubi.hu nyomán)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Gázolt a vonat Deszknél

Az Újszeged állomásról 19:07-kor Mezőhegyesre elindult személyvonat (37043) elgázolt egy embert Deszk közelében – adta hírül a Mávinform szombat este.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink