? Körözés alatt álló útleveleket és 115 liter alkoholt találtak egy furgonban

A pénzügyőrök Nagylaknál egy bolgár furgont ellenőriztek.

A raktérben a csomagok között különböző kiszerelésű üvegekből, palackokból mintegy 115 liter ismeretlen eredetű, 40 százalékos alkoholt találtak. A vezetőfülke kormányoszlopát takaró műanyagburkolat alól pedig egy lefóliázott, kisméretű csomagból cseh, román és lengyel személyi okmányok, útlevelek és vezetői engedélyek kerültek elő. Az okmányok közül több is körözés alatt áll. A visszaéléssel érintett okmányokat átadták a rendőrségnek.

A jövedéki termékeket lefoglalták, és a sofőr ellen költségvetési csalás elkövetésének gyanúja miatt feljelentést tettek.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Farkas Éva: levittük a munkanélküliséget

,,Brüsszeli” forrás, egy uniós pályázat, a Makói Paktum – helyi foglalkoztatási együttműködések kialakítása című projekt zárórendezvényét tartották meg csütörtökön a Korona Konferenciaközpontban.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink