Kovács Sándor még mindig ragaszkodik a Petőfi park bekerítéséhez

Az érdekes elgondolást talán már sokan elfelejtették, de a fideszes önkormányzati képviselő továbbra is jó ötletnek tartja – így szeretné megelőzni a rongálásokat. (Fotó: archív.)

Mint arról a Makói Csípősön 2021 végén beszámoltunk, Kovács Sándor bekerítené és 2-3 kapuval oldaná meg a ki- és a belépést a parkba. Az elmúlt években többször rongálták meg a padokat, játékokat, a tavat, szerinte nyitvatartással megszűnnének ezek a problémák.

Az elképzelésből azóta nem lett semmi, viszont az önkormányzati képviselő a Délmagyarországnak most arról beszélt, ragaszkodik a bekerítéshez, de egyelőre megelégedne gyorsan növő sövény telepítésével is. Ha pedig valódi kerítés épül, ahhoz javasol 4 nagy és 2 kis kaput is. A bekerítés mellett egy nagyszabású felúújítást is javasol, ami tartalmaz például öntözőrendszert, tófelújítást, új padokat, állandó mellékhelységet is.

A Petőfi parkban 2005-ben történt nagyobb fejlesztés és egy évvel később adtak át. Akkor a járófelületetek új térkő- és aszfaltburkolatot kaptak, kicserélték a lámpatesteket, kőpadokat, fémbútorokat helyeztek ki, új játszóelemeket telepítettek, újrafüvesítettek, elbontották a parkszínpadot, a betonmedence helyén tavat alakítottak ki.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink