Látvány-koszorúkészítés

[ad 1]

Adventi díszeket készítenek a Galamb József Mezőgazdasági Szakképző Iskola dísznövénykertészei, virágkötői. A termékeket bárki megvásárolhatja, a befolyt pénzt jótékony célra fordítják. 

84385986 52345269

Hagyománynak számít az iskolában, hogy a karácsony közeledtével koszorúkat, ajtó- és asztali díszeket készítenek a tanulók, ez idén sincs másképp. – Ez egy lelki készülés, ráhangolódás a karácsonyra – árulta el Andruskóné Molnár Ibolya, az intézmény oktatója. Az elkészült munkákat kedden és szerdán meg is lehet vásárolni 8-15 óra között az aulában.

Látványos dolognak számít, hogy a diákok ott helyben, a fürkésző tekintetek előtt alkotnak. – 30-45 perc egy nagyobbat összeállítani. Örülök, hogy van ilyen lehetőség, nem annyira könyvből, hanem inkább gyakorlat alapján tanuljuk meg a fortélyokat – mesélte Fulai Anita. Hozzátette, a legfontosabb, hogy tartós legyen, ne essenek le az elemek a koszorúról.

A díszek 600-800 forint között mozognak, az adventi koszorúkat 1500 forint körül árulják.

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: A korrupció miatt elindult a jogállamisági eljárás hazánkkal szemben

Az Európai Bizottság szerdán felhatalmazta Johannes Hahn költségvetésért és az igazgatásért felelős uniós biztost, hogy írásbeli értesítést küldjön Magyarországnak a jogállamisághoz kötődő mechanizmus elindításárAz Európai Bizottság szerdán felhatalmazta Johannes Hahn költségvetésért és az igazgatásért felelős uniós biztost, hogy írásbeli értesítést kAz Európai Bizottság szerdán felhatalmazta Johannes Hahn költségvetésért és az igazgatásért felelős uniós biztost, hogy írásbeli értesítést küldjön Magyarországnak a jogállamisághoz kötődő mechanizmus elindításáról – közölte Margarítisz Szkínász, az európai életmód előmozdításáért felelős uniós biztos.üldjön Magyarországnak a jogállamisághoz kötődő mechanizmus elindításáról – közölte Margarítisz Szkínász, az európai életmód előmozdításáért felelős uniós biztos.ól – közölte Margarítisz Szkínász, az európai életmód előmozdításáért felelős uniós biztos.

Tovább »

A nap idézete

45 éve született Tóta W. Árpád, vagy másik ismert írói nevén Worluk, magyar újságíró, publicista, kritikus, blogger.

Tovább »

Kevés a covid-tesztelés, a WHO egyre kevésbé lát tisztán

A koronavírus terjedésének nyomon követésére szólította fel a nemzetközi közösséget az Egészségügyi Világszervezet főigazgatója kedden Genfben tartott sajtókonferenciáján. Tedrosz Adhanom Gebrejeszusz arra hívta fel a figyelmet, hogy az ENSZ szakosított szervezete egyre kevésbé lát tisztán a tesztelések csökkenő száma miatt.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink