Látványos bemutatókkal várták az érdeklődőket a Jugyuban

A Juhász Gyula Református Gimnázium, Technikum és Szakképző Iskola Nyitott Kapuk névvel tartott rendezvényt szerdán az új tornateremben.

Elsőként Kovács Tibor igazgató a képzéseikről, a felvételi eljárásról, a belépési feltételekről és iskola életéről beszélt az érdeklődőknek. Ezt követően Víziné Kondráth Brigitta, a Csongrád Megyei Egészségügyi Ellátó Központ Hódmezővásárhely-Makó makói tagintézményének megbízott ápolásszakmai vezető helyettese az egészségügy jövőjéről, az ápolási hivatásról, az elhelyezkedési lehetőségekről, valamint a két intézmény közötti több évtizedre visszanyúló szoros kapcsolatról, hatékony együttműködésről számolt be.

Nagy Sándor rendőr alezredes, a város rendőrkapitánya a rendőri szakmával kapcsolatos gondolatait osztotta meg az érdeklődőkkel, valamint a Makói Rendőrkapitányság és az iskola közötti eredményes együttműködésről beszélt.

Ezután az iskola 10.c és 11.c osztályos tanulói Rónai Emil vezetésével az önvédelem világába kalauzolták el az érdeklődőket.

A kérdésekre Aszódiné Pernye Szilvia és Péli Gyöngyi igazgatóhelyettesek válaszoltak, az intézmény vadonatúj szárnyát és a régi épület bizonyos termeit Kovács Tibor mutatta be.

A rendezvényt megelőzően és azt követően is a tornateremben az iskola pedagógusai és lelkes diákjai szakmai bemutató keretében próbálták közelebb hozni az egészségügy és a rendészet egyes területeit az érdeklődő általános iskolásokhoz.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink