Lázár és Kubatov teljesen mást mond Szegedről

Kubatov Gábor szerint a ,,szegedi Fidesz-csoport egységes, erős és bátor,” míg Lázár János pár hónapja azt mondta, ,,nem tetszik a szegedieknek a szegedi Fidesz.”

A Fidesz pártigazgatója pénteken adott interjút a fideszes kézbe került, valaha szebb napokat megért Délmagyarországban. Legfőképp arról volt szó, hogy személyeskedéssel reagált a város közéletében aktív Szabó Bálint vádjaira. Az ügyvéd több interjúban is arról beszélt, hogy titokban Orbán Viktor jobbkeze irányítja a szegedi jobboldalt.

Kubatov továbbá elmondta azt is,

,,a csongrádi megyeszékhelyen egészen jók a kilátások. A helyi Fidesz- csoport egységes, erős és bátor.“

Közölte úgy, hogy még mindig nem nevezték meg a polgármester-jelöltjüket sem.

Nem tetszik a szegedieknak a szegedi Fidesz. Ez kétségtelenül így van.

– ezt már Lázár János fogalmazta meg a Rádió 7-ben december végén. Szerinte az a megoldás, hogy jó jelölteket kell állítani.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

77 éve hunyt el Bartók Béla, magyar zeneszerző, zongoraművész, népzenekutató, a közép-európai népzene nagy gyűjtője, a Zeneakadémia tanára; a 20. század egyik legjelentősebb zeneszerzője.

Tovább »

Legyőzte a paksiakat a Makó FC

Egyórányi játék után 2-0-ra vezettek a hazaiak, a paksi erőfeszítések csak a szépítésre voltak elegendőek. A makóiak a középmezőnyben tartózkodnak a tabellán.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink