Lázár: győzött a bátorság és az alázat

Beszédének elején köszönetet mondott feleségének, „sokat aggódó” szüleinek, a választóknak, a „hosszú menetelésben őt támogató” fideszes képviselőtársainak, az aktivistáknak és persze – „támogatásáért és barátságáért” – Orbán Viktornak.

Azt is mondta, az eredmény legyen tanulság az ellenfeleinek, hogy a negatív kampány nem működik. Hozzátette, azt is meg kell tanulnia az ellenzéknek, hogy a politikához kell az alázat. 

Majd arról beszélt, a politikához komoly bátorság és még nagyobb alázat kell, és ma Hódmezővásárhelyen a bátorság és az alázat nyert a rosszindulatú negatív kampánnyal szemben. Azt kérte a hódmezővásárhelyiektől, hogy kezdjenek egy új lapot, és zárják le ezt a sötét négy évet, és legyen vége a polgárháborúnak. Azt is kérte, hogy ne bántsák az ellenfelét és családját.

(atv.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

75 éve született Kishonti Ildikó (született: Schnur Ildikó) magyar színésznő.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink