Márki-Zay Péter: a rendszer győzött

Márki-Zay Péter eredményértékelő beszédében elismerte a Fidesz-KDNP győzelmét.

Az Egységben Magyarországért miniszterelnök-jelöltje szerint ez a győzelem csak abban a rendszerben születhetett meg, amit a Fidesz alakított ki, és ami hazugságokból, gyűlöletkampányokból, a másik fél elhallgattatásából él, és persze sokkal többet költ kampányra, mint az ellenzék.

A hódmezővásárhelyi polgármester szerint Orbán Viktoron látszott, hogy fél a hatalom elvesztésétől.

Ebben a rendszerben ezt lehetett elérni, mi mindent megtettünk – jelentette ki, hozzátéve, négy év alatt rátette az életét arra, hogy lebontsák a rendszert.

Volt összefogás, egy kiváló program, ami jobb és szabadabb Magyarországot hozott volna, mint amit Orbán Viktor adni fog – fogalmazott, majd mindenkit arra biztatott, hogy most nyugodjon meg, aludja ki magát, kapcsolódjon ki, szeresse a családját és barátait, és ne hagyja el Magyarországot.

Józan döntést kell hozni, de fontos, hogy tiszta lelkiismerettel állunk Isten előtt – mondta.

(alfahir.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

A nap témája: Elszállhatnak a temetkezési költségek is

Az utóbbi években stabilan, kiszámíthatóan emelkedtek a koporsós és hamvasztásos temetkezési alapszolgáltatások árai. Egészen mostanáig, ugyanis „a hazai temetkezési szolgáltatók bajba kerülhetnek a gazdasági környezet radikális romlása miatt, emiatt pedig komoly áremelések várhatóak a jövőben” – közölte a Magyar Temetkezési Szolgáltatók Egyesületének elnöke, Palkovics Katalin az rtl.hu érdeklődésére.

Tovább olvasom »

A nap témája: Betilthatják a szabad orvosválasztást és korlátozhatják a betegek látogatását

Megszüntetnék a szabad orvosválasztást, korlátoznák a betegek látogatását, erősítené az állami irányítást – egyebek mellett ezt is tartalmazza a hamarosan az Orbán-kormány elé kerülő, a belügyi tárca által tervezett, az egészségügy átalakítást célzó, összességében több száz milliárd forintot érintő javaslatcsomag – írja a Népszava.

Tovább olvasom »