Márki-Zay Péter: a rendszer győzött

Márki-Zay Péter eredményértékelő beszédében elismerte a Fidesz-KDNP győzelmét.

Az Egységben Magyarországért miniszterelnök-jelöltje szerint ez a győzelem csak abban a rendszerben születhetett meg, amit a Fidesz alakított ki, és ami hazugságokból, gyűlöletkampányokból, a másik fél elhallgattatásából él, és persze sokkal többet költ kampányra, mint az ellenzék.

A hódmezővásárhelyi polgármester szerint Orbán Viktoron látszott, hogy fél a hatalom elvesztésétől.

Ebben a rendszerben ezt lehetett elérni, mi mindent megtettünk – jelentette ki, hozzátéve, négy év alatt rátette az életét arra, hogy lebontsák a rendszert.

Volt összefogás, egy kiváló program, ami jobb és szabadabb Magyarországot hozott volna, mint amit Orbán Viktor adni fog – fogalmazott, majd mindenkit arra biztatott, hogy most nyugodjon meg, aludja ki magát, kapcsolódjon ki, szeresse a családját és barátait, és ne hagyja el Magyarországot.

Józan döntést kell hozni, de fontos, hogy tiszta lelkiismerettel állunk Isten előtt – mondta.

(alfahir.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

70 éve született Hűvösvölgyi Ildikó, Kossuth-díjas magyar színművésznő. Férje Kisfaludy András Balázs Béla-díjasrendező.

Tovább »

Makó lett a legsportosabb település a Kihívás Napján

Hatalmas sikerrel zajlott az 2023-as Kihívás Napja: idén összesen 276 munkahelyi csapat, 166 tanintézmény, 63 település, 83 közösség, 1008 budapesti rendőr, 607 fő 3-1-2 meridián-tornázó több mint 50 millió percet mozgott a Kihívás Napja eseményhez kapcsolódóan – adták hírül a szervezők.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink