Lecserélték Budait a munkaügynél

[ad 1]

Január elseje óta nem Budai László a Makói Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályának osztályvezetője. A labdarúgó mérkőzésekre gyakran kijáró szakembert előléptették.

Dr. Juhász Tünde kormánymegbízott a Csongrád Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztályának főosztályvezetőjévé nevezte ki Budai Lászlót. Utódja Szalai Szilvia lett, aki hosszú évek óta dolgozik a foglalkoztatási osztályon Makón. Ő látta el Budai helyettesítését is, ha szükség volt rá.

(fotó: kormanyhivatal.hu)

[ad 2]

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

3 válasz

  1. Ez a cím egyáltalán nem helyes, rosszul fogalmazott!! Budai Lacit nem lecserélték. Lecserélni a rosszakat, a nem megfelelőket szokták. Ő igen is jól végezte a dolgát, Őt előléptették. Még ha a cikkecskében ez benne is van, de a figyelemfelkeltés nem helyénvaló!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Mészáros Lőrincék fejleszthetik az öntözőrendszert Apátfalvánál, Kövegynél, Pitvarosnál is

A Mészáros és Mészáros Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt. nyerte meg az Országos Vízügyi Főigazgatóság tenderét a Mezőhegyesi Ménesbirtokhoz tartozó öntözőrendszer fejlesztésére – olvasható az uniós közbeszerzési értesítőben, mely múlt hét kedden jelent meg. A projekt keretében összesen 11 településen kell szivattyútelepet fejleszteni, és több, a települések között húzódó összekötő csatornát felújítani.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink