Lecserélték Budait a munkaügynél

[ad 1]

Január elseje óta nem Budai László a Makói Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályának osztályvezetője. A labdarúgó mérkőzésekre gyakran kijáró szakembert előléptették.

Dr. Juhász Tünde kormánymegbízott a Csongrád Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztályának főosztályvezetőjévé nevezte ki Budai Lászlót. Utódja Szalai Szilvia lett, aki hosszú évek óta dolgozik a foglalkoztatási osztályon Makón. Ő látta el Budai helyettesítését is, ha szükség volt rá.

(fotó: kormanyhivatal.hu)

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

3 válasz

  1. Ez a cím egyáltalán nem helyes, rosszul fogalmazott!! Budai Lacit nem lecserélték. Lecserélni a rosszakat, a nem megfelelőket szokták. Ő igen is jól végezte a dolgát, Őt előléptették. Még ha a cikkecskében ez benne is van, de a figyelemfelkeltés nem helyénvaló!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Rácz Zsófia szerint a kormány bízik a fiatalokban

– A kormányzat bízik a fiatalokban, az ifjúság európai éve során, az intézkedések által hazai és nemzetközi szinten is törekednek a fiatalok pozíciójának erősítésére  – közölte a fiatalokért felelős helyettes államtitkár hétfőn Tiszafüreden, a Kossuth Lajos Gimnáziumban.

Tovább »

A Tisza Csongrád-Csanád megyei szakaszán irtják a szúnyogokat

A héten összesen 2170 hektárnyi vízfelületet kezelnek a szakemberek a szúnyoglárvák ellen alkalmazott biológiai készítménnyel. A következő napokban a Tisza alsó, Csongrád-Csanád megyei szakaszán légi úton, a Duna menti vizekbe autóról, a nehezen megközelíthető helyeken pedig háti permetezővel juttatják ki a lárvák ellen használt szert – közölte az Országos Katasztrófavédelemi Főigazgatóság hétfőn.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink