Lehetetlen időpontban tart fórumot a város a Szent János téren épülő parkolók miatt

Mint azt megírtuk, elbontják az ingatlanokat a Szent János tér 18-20-22. alatt és új felszíni parkolókat alakítanak ki, ez testületi ülésen nem hangzott el, csak bizottsági ülésen. Az építkezés kapcsán szerdán, délelőtt 10 órától várják a lakosság észrevételeit.

,,A fórum keretében lehetőség van az üggyel összefüggő vélemény, javaslat, észrevétel megtételére”

– olvasható a mako.hu-n a Szent János téren épülő parkolók kapcsán. Lehet, hogy lenne észrevétel, azonban hihetetlen időpontot találtak rá:

augusztus 16. (szerda) 10:00 óra.

A fórum helyszíne a polgármesteri hivatal szárnyépületben lesz, a második emelet 209. irodájában. Nem valószínű, hogy nagy tömeg lesz, amit már tudunk, hogy 82 új parkoló lesz, fele térkő, fele aszfalt felületen. Kialakítanak 4 elektromos autó töltőt, 4 mozgássérült parkolót és 2 hosszított állást.

Szintén beszámoltunk róla, a Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal Állami Főépítészi Iroda szükségesnek tartaná környezeti vizsgálat lefolytatását, de a makói önkormányzat szerint ez nem indokolt.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink