Lemondott a ,,normális bevándorlókat” váró egyetemi kancellár

A Szegedi Tudományegyetem szenátusának hétfői ülésén felajánlotta lemondását az intézmény kancellárja, Devecz Miklós – tájékoztatott az SZTE közkapcsolati igazgatósága.

A közlemény szerint a szenátusi ülésen Devecz Miklós megdöbbenését fejezte ki azzal a „lejárató kampánnyal” kapcsolatban, amelynek alapja egy, a véleménye szerint valamilyen formában „hamisított bejegyzés” a Facebookon. A kancellár közölte, hogy személyiségi jogainak megsértése miatt ismeretlen tettes ellen büntetőfeljelentést tesz.

Devecz Miklós bejelentette, azért, hogy az intézményt megkímélje az őt érintő támadások következményeitől, felajánlotta lemondását az emberi erőforrások miniszterének. Az üggyel kapcsolatban a fenntartó döntéséig az SZTE további információt nem kíván közölni – áll a közleményben.

69448980

Devecz Miklós közösségi oldalán egy olyan fotó szerepelt, amelyen 14 meztelen nő napozik egy csónakban, a képen a „Nareszcie normalni IMIGRANCI” (Végre normális bevándorlók) lengyel felirat volt olvasható.

A kancellár a Délmagyarországnak azt mondta, hogy a bejegyzés hamisított volt. A kancellár profilját azóta már eltávolították a Facebookról.

(alfahír.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

113 éve hunyt el Mikszáth Kálmán magyar író, újságíró, szerkesztő, országgyűlési képviselő.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink