Lemondott az egyik alpolgármester Hódmezővásárhelyen

Mai napon a polgármesteri hivatal munkatársai előtt lemondott alpolgármesteri tisztségéről Szabó János – két éves eredményes munka után saját döntése értelmében visszatér az üzleti világba – ahonnan annak idején érkezett, és ahol akkor kétszeres jövedelmét hagyta ott a város érdekében – adta hírül az önkormányzat szerda délután.

Emlékeztetnek: két év alatt Szabónak volt köszönhető, hogy határidőre, rekord gyorsasággal elindították az ingyenes városi buszjáratokat; egy 200 milliós felújítást és évi 50 milliós megtakarítást nyerve kiszervezték a közétkeztetést; a QTA szoftver bevezetésével hatékonyabbá tették a városüzemeltetést és hogy új nyomtató-beszerzés és IP-telefonrendszer segítségével sokmillióval olcsóbban működtetik a hivatalt. Az üzleti világból hozott szemléletével szervezte meg a minőségbiztosítást és a dolgozói képzéseket a szolgáltatásuk minőségének folyamatosan és mérhető javítása érdekében.

Szabó János facebook oldalán is közzétette lemondását, ahol többek között azt írja:

,,A magam részéről meghoztam azt az áldozatot, ami számomra elérte a magánéleti maximumot. Munkám során előnyben részesítettem a szakmai és az emberi szempontokat a politikaiakkal szemben. Figyelemmel, érdeklődéssel fordultam mindkét politikai oldal szereplői felé. Márki-Zay Péterrel nem volt és most sincs semmilyen konfliktusom. Péter heroikus küzdelméhez kívánok sok támogató jóakaratú embert és ebben teljes erkölcsi, eszmei és emberi támogatásomról biztosítom. „

,,Sajnálom, hogy immár nem munkatársként, csak jó barátként számíthatok továbbra is Szabó János tanácsaira, de megértem döntését és további sok sikert és sok boldogságot kívánok neki új munkájához (az előzmények fényében érthető módon külön hangsúlyozta, hogy másokkal ellentétben ő soha nem fog ellenünk fordulni…)” – így reagált Márki-Zay az alpolgármester távozására. Hozzátette, a város jelenlegi helyzetében a megüresedő alpolgármesteri pozíciót nem fogják betölteni egyelőre.

(Fotó: Szabó János Facebook oldala)

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink