Lezárták a nyomozást a csanádpalotai besurranó tolvaj ügyében

A Makói Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy férfi ügyében, aki betört egy lakóház melléképületébe Csanádpalotán.

A megalapozott gyanú szerint a feltételezett elkövető 2023. június 14-én hajnalban mászott be egy csanádpalotai ház udvarára. A melléképületbe bejutva felfigyelt egy okostelevízióra és egy hangszóróra, amit magához vett, majd sietve távozott az ingatlanból. A tolvaj mintegy 300 ezer forint kárt okozott a tulajdonosnak. A nyomozók az adatgyűjtés és a tanúkihallgatások eredményeként rövid időn belül azonosítottak egy 24 éves helyi férfit, aki két nappal később a gyanúsítotti kihallgatásán beismerte tettét.

Ellene lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A makói rendőrök a nyomozást befejezték, az eljárás iratait vádemelési javaslattal megküldték az ügyészségnek.

(police.hu)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Gyermeknapra Bohócdoktor csomagot kapott 25 gyermekkórház

A gyermeknap előtti hetekben a piros orros önkéntesek lelkesen dobozokba csomagolták a játékokat, írószereket, finomságokat tartalmazó ajándékokat, melyeket a Foxpost szállít ki a gyermekkórházakba. A tárgyi adományozás segíti a hosszabb ideig benn fekvő gyermekek számára a lelki egyben maradást.

Tovább olvasom »