Lezárták a nyomozást a csanádpalotai besurranó tolvaj ügyében

A Makói Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy férfi ügyében, aki betört egy lakóház melléképületébe Csanádpalotán.

A megalapozott gyanú szerint a feltételezett elkövető 2023. június 14-én hajnalban mászott be egy csanádpalotai ház udvarára. A melléképületbe bejutva felfigyelt egy okostelevízióra és egy hangszóróra, amit magához vett, majd sietve távozott az ingatlanból. A tolvaj mintegy 300 ezer forint kárt okozott a tulajdonosnak. A nyomozók az adatgyűjtés és a tanúkihallgatások eredményeként rövid időn belül azonosítottak egy 24 éves helyi férfit, aki két nappal később a gyanúsítotti kihallgatásán beismerte tettét.

Ellene lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A makói rendőrök a nyomozást befejezték, az eljárás iratait vádemelési javaslattal megküldték az ügyészségnek.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Magyar-francia kiállítás nyílik Szegeden

2023. szeptember 23-án 18 órakor egy francia-magyar együttműködés alkalmából Fodor Barbarának, Peták Máriának és Molnár Sándornak nyílik közös kiállítása egy ismert francia alkotóval, Yvan Le Soudier-rel a Tiszatáj Szalonban.

Tovább »

Hiába van folyamatban per, az Oktatási Hivatal megszűntnek nyilvánította a Bartókot, mint székhelyet

Amikor azt hiszed, Bartók-ügyben már mindent láttál, hát nem. Legújabb húzás az Oktatási Hivatal részéről történt: a tankerület bejelentése alapján a nyilvántartásban 2023. szeptember 14. napján megszűntnek nyilvánították a Bartók székhelyintézményt – számolt be róla a bartókos szülők jogi képviselője, Kotroczó Béla.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink