Lokálpatrióta polgármesterjelölt Ambrózfalván

Sajtótájékoztatón bemutatkozott Farkasné Havrán Ildikó Piroska, Ambrózfalva Jobbikos polgármesterjelöltje. A községhez ezer szállal kötődő jelölt szeretné fejleszteni az intézményeket, önfenntartóvá tenni a települést és erősíteni a hagyományokat.

49564736

Október 18-án időközi polgármester választást tartanak a Makótól 28 kilométerre lévő Ambrózfalván. Mint ismert: a korábbi településvezető, Perleczki Béláné júliusban elhunyt, ezért írtak ki választásokat. – Farkasné Havrán Ildikó Piroska 2011 óta Jobbik-tag, az ambrózfalvi testületben 2012 óta dolgozik. Bízom benne, hogy a község megadja neki a lehetőséget – mondta dr. Kiss Attila, választókerületi elnök.

A polgármesterjelölt 1965-ben született, az ötszáz fős településen kezdte az általános iskolát, majd Csongrádon és Kecskeméten folytatta tanulmányait, jelenleg pedig tagintézményvezető Ambrózfalván. – Szükségesnek tartom az óvoda korszerűsítését, jó lehetőséget látok a seprűkészítésben és a lekvárfőzésben, a faluvezetést közelebb kell hozni az emberekhez – sorolta programpontjait Farkasné Havrán Ildikó Piroska. Emellett fontosnak tartja, hogy közösségépítő programok legyenek és a faluban mindenki számára könnyen és ingyenesen elérhető internet-szolgáltatást biztosítsanak.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A makói önkormányzat úgy vállalta a kisposta üzemeltetését, hogy 373 milliós tartozása van mások felé

Mint az ismert, Makó fideszes vezetése komoly megszorításokról döntött tavaly ősszel, többek között önkormányzati fenntartású intézményeket zártak be. Ezután bezárta a makói újvárosi kispostát az állami cég, a városvezetés azonban úgy döntött, az állami szolgáltatóra mégis van pénz. Az Átlátszó közadatigényléséből kiderül, mindeközben Makó adós a szállítóinak.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink