Mágori András: A hír igaz

Mágori András tényleg lemondott a makói Fidesz-frakció vezetéséről – ezt ő maga jelentette be közösségi oldalán.

,,A hír igaz, a mai napon visszaadtam a fideszes képviselők frakciójának vezető tisztségét. Megtisztelő volt betölteni, sok sikert kívánok az utódomnak. A jövőben is jó szövetségesi és baráti viszonyt kívánok ápolni Polgármester Asszonnyal és a Fidesz képviselőivel”

– fogalmazott Mágori.

Mint arról tegnap beszámoltunk, a Fidesz-közeli makohirado.hu szerint ,,a döntés hátterében a makói Fideszben az utóbbi hónapokban egyre élesebbé váló viták, belső ellentétek húzódnak.”

Miközben nincs alpolgármester, nincs a Fidesznek frakcióvezetője és a költségvetésről is alig tudni valamit, Farkas Éva Erzsébet polgármester leginkább a Házasság hetével kapcsolatban posztol közösségi oldalán.

(Kiemelt fotó: lakossági fórum 2019-ben Makón, a választás hajrájában.)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A Makói Idősek Otthonában járt a Hanki-Ker Mikulása

A Csongrád-Csanád Megyei Szivárvány Otthon Makói Idősek Otthonába az idősek által már hosszú-hosszú évek óta nem látott vendég érkezett egy helyi vállalkozás, a Hanki-Ker Kft. kezdeményezésének köszönhetően – számolt be róla Botlik Anita.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink