Mágori András a melegellenességet látta ki a makói iskolások kereszt cipeléséből

A makói- és megyei fideszes képviselő szokás szerint érdekes párhuzamot talált, miután az országos sajtó felkapta az érdekes performanszt.

Bejegyzését azzal kezdi, hogy a tanárok ripacskodtak (,,Jobb lett volna azt látni, hogy a keresztet a tanárok viszik a légiós egyenruhában való ripacskodás helyett„), de szerinte a keresztút bejárása, a szentmise a legszebb dolog, ami nagycsütörtökön történhetett Makón.

Mágori úgy véli, inkább az a felháborító, hogy olyan sajtótermékek kezdtek el gúnyolódni, amelyek az évenként megtartott

,,homoszexuális felvonulás idején örömtáncot járnak, hogy milyen sok woke, haladó szülő hozza el a sokszor 3-4 éves gyerekét.”

Hozzátette:

,,Ezerszer inkább tapasztalják meg a keresztút áhitatát, mint dragqueen-ek vonaglását, vagy a vallásgyalázó installációkat. Az egyik felelős felnőtté váláshoz, a másik sehova nem vezet, jóra biztos nem.”

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink