Mágori András: a sportcsarnok beázik, de én nem gyakran látogatom

A makói fideszes képviselő egy hosszabb bejegyzést tett közzé oldalán a napokban, amiben azt írja, hogy a bezárt önkormányzati épületek állaga nem romlott a téli hónapok alatt. A könyvtárban garanciális hiba jött elő, a sportcsarnok beázása pedig nem titok a látogatók előtt, bár ő ,,nem tartozik közéjük.”

Többen aggódtak a városban, hogy mi lesz fűtés nélkül a bezárt önkormányzati ingatlanoknál. A közelmúltban bejárást tartottak, az eredményről beszélt Mágori András is oldalán:

,,A Fürdő és Hagymaház épülete rendben volt, a Könyvtárban láttunk apró garanciális hibát, a Sportcsarnokban viszont nagyobb probléma van, kiderült, hogy a nézőtérrel szemben néhány helyen a famennyezet beázik és az is, hogy korábban volt kísérlet a javításra, de hamarosan újra felmérésre kerül és megoldást keresnek rá, hogy további állagromlás ne legyen, ami a terem parkettáján látszik egyébként. Ez nem volt titok a százak, ezrek előtt, akik használják, vagy gyakran látogatják, én nem tartozom közéjük.”

Hozzátette: a bezárás szerint helyes döntés volt, mert sokat spóroltak, ami miatt pl. több ezer embert tudott az önkormányzat támogatni decemberben és tudott tartalékolni is, ahelyett, hogy horribilis energiszámlákra költötték volna el a pénzt. Másrészt az alacsony hőmérséklet ránézésre nem okozott semmilyen új problémát, az épületek állaga ugyanolyan, mint volt.

Hogy számszerűsítve mennyit spórolt az önkormányzat, azt nem közölte a képviselő, ugyanakkor ami nem fejezhető ki pénzben, azt ismerjük: az úszók Vásárhelyre jártak, az NB3-as focicsapat megszűnt, nem voltak filmvetítések, előadások.

Fotó: Mágori András József Facebook oldala

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink