Mágori András: a sportcsarnok beázik, de én nem gyakran látogatom

A makói fideszes képviselő egy hosszabb bejegyzést tett közzé oldalán a napokban, amiben azt írja, hogy a bezárt önkormányzati épületek állaga nem romlott a téli hónapok alatt. A könyvtárban garanciális hiba jött elő, a sportcsarnok beázása pedig nem titok a látogatók előtt, bár ő ,,nem tartozik közéjük.”

Többen aggódtak a városban, hogy mi lesz fűtés nélkül a bezárt önkormányzati ingatlanoknál. A közelmúltban bejárást tartottak, az eredményről beszélt Mágori András is oldalán:

,,A Fürdő és Hagymaház épülete rendben volt, a Könyvtárban láttunk apró garanciális hibát, a Sportcsarnokban viszont nagyobb probléma van, kiderült, hogy a nézőtérrel szemben néhány helyen a famennyezet beázik és az is, hogy korábban volt kísérlet a javításra, de hamarosan újra felmérésre kerül és megoldást keresnek rá, hogy további állagromlás ne legyen, ami a terem parkettáján látszik egyébként. Ez nem volt titok a százak, ezrek előtt, akik használják, vagy gyakran látogatják, én nem tartozom közéjük.”

Hozzátette: a bezárás szerint helyes döntés volt, mert sokat spóroltak, ami miatt pl. több ezer embert tudott az önkormányzat támogatni decemberben és tudott tartalékolni is, ahelyett, hogy horribilis energiszámlákra költötték volna el a pénzt. Másrészt az alacsony hőmérséklet ránézésre nem okozott semmilyen új problémát, az épületek állaga ugyanolyan, mint volt.

Hogy számszerűsítve mennyit spórolt az önkormányzat, azt nem közölte a képviselő, ugyanakkor ami nem fejezhető ki pénzben, azt ismerjük: az úszók Vásárhelyre jártak, az NB3-as focicsapat megszűnt, nem voltak filmvetítések, előadások.

Fotó: Mágori András József Facebook oldala

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

138 éve született Benedek Marcell, magyar egyetemi tanár, író, irodalomtörténész és műfordító, színházigazgató. Benedek Elek író fia.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Hiába van folyamatban per, az Oktatási Hivatal megszűntnek nyilvánította a Bartókot, mint székhelyet

Amikor azt hiszed, Bartók-ügyben már mindent láttál, hát nem. Legújabb húzás az Oktatási Hivatal részéről történt: a tankerület bejelentése alapján a nyilvántartásban 2023. szeptember 14. napján megszűntnek nyilvánították a Bartók székhelyintézményt – számolt be róla a bartókos szülők jogi képviselője, Kotroczó Béla.

Tovább olvasom »