📺 Magyar Péter: szuper lokálpatrióták lakják Makót

Köszönöm, hogy itt lehetek a magyar hagymatermesztés nagy múltú fővárosában. Ha jól hallom, sajnos a múlt fényesebb, mint a jelen. Annak ellenére van így, hogy micsoda szuper lokálpatrióták lakják ezt a várost is – így köszöntötte a makóiakat Magyar Péter.

A Tisza Párt EP-listavezetője hétfőn fél 5 után érkezett meg Makóra és a könyvtár előtti területen tartott fórumot. Az eseményen rengetegen vettek részt, a tömeg a könyvtár főbejáratától egészen a szemben lévő zöld területig elfoglalta a teret.

Magyar Péter arról beszélt, hatalmas összegben érkeztek EU-s pénzek Magyarországra, mégis lehagynak a környező országok. A vidék lassan elnéptelenedik és nem csak a falvak, hanem a városok is. Magyar gyerekek Berlinben, Párizsban és Londonban születnek meg, a főváros után a legnagyobb település pedig nem Debrecen, hanem az angol főváros.

Beszélt arról is, a fiataloknak nincs miért családot alapítania, ,,Csok-ra”? Támogatott hitelekre?” – tette fel a kérdéseket. Szerinte a devizahitelesek problémáját egyáltalán nem oldotta meg a kormány, most is folyamatosak a végrehajtások, a Végrehajtói Kar botránya ellenére is nyerészkednek a lakosságon.

Felhívta rá a figyelet, hogy Orbán Viktor és a Fidesz kampánya a háborúról szól, mert nincsenek eredmények, amiket bemutathatna a kormány. Mindezt propagandával fedik fel, azonban elmondása szerint a Megafon és az álhír terjesztő sajtótermékeket feljelentik a választások után.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink