Gyermeknapra Bohócdoktor csomagot kapott 25 gyermekkórház

A gyermeknap előtti hetekben a piros orros önkéntesek lelkesen dobozokba csomagolták a játékokat, írószereket, finomságokat tartalmazó ajándékokat, melyeket a Foxpost szállít ki a gyermekkórházakba. A tárgyi adományozás segíti a hosszabb ideig benn fekvő gyermekek számára a lelki egyben maradást.

Rácz Anett, a Mátrix Közhasznú Alapítvány vezetője elmondta, hogy idén gyermeknapra a bohócdoktor kórházi adományokon felül mintegy 10 ezer hátrányos helyzetű kisgyermeknek juttat a bohócdoktor csapat játékot, plüsst, írószereket, csokoládét. A kiosztásban 30-50 gyermekeket segítő civil szervezet, gyermekotthon, önkormányzat szociális intézménye is az alapítvány segítségére van.

Az alapítványi vezető mindenkit segítésre buzdít, hiszen már nem használt dolgainkat örömmel fogadják rászorulók, és így az adományozás lényegében semmibe sem kerül. Együtt Csodákra Vagyunk Képesek, közösen tehetjük örömtelivé nehéz sorsú gyermekek életét – tájékoztatta a Mátrix Közhasznú Alapítvány a Makói Csípőst.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Csanádi Ferenc szemléletváltást hozna Kiszomborra

Összefogás és a szemléletváltás a legfontosabb programom – fogalmazott szombati zárófórumán Csanádi Ferenc. A független polgármesterjelölt szerint Kiszombornak rengeteg lehetősége lenne a fejlődésre, ami nem is elsősorban pénz kérdése, hanem akaraté.

Tovább olvasom »