Makói Hírek: 8 oldalon 12 fénykép Farkas Éváról

Igazából 13, de ez egyiken háttal áll, ezért fogjuk rá, hogy nem ismerhető fel egyértelműen.

A hétvégén a makói postaládákba kerülő újságból megtudhattuk többek között, hogy ,,célegyenesben van a Hagymatikum bővítése„; szabadidőpark épül Újvároson; 50 darab hulladékgyűjtőt helyeznek ki a városban és hogy megújul a Maros-part. A cikkeknél szereplő fotók legtöbbjénél a polgármestert láthatjuk.

Mint arról többször beszámoltunk, évente legalább 100 millió forintot költ el az önkormányzat kommunikációra. Ebben szerepel többek között ennek az újságnak a kiadása.

Az önkormányzati lap emlékezetes húzása volt, amikor egy 95 éves néni köszöntésekor csak a feje búbját sikerült lefotózni, de legalább Farkas Éva Erzsébet polgármester látszott; vagy amikor három hónap után került bele ellenzéki képviselő. Tavaly februárban ugyanazokat tüntették fel elhunytként, akik házasságot kötöttek. Majd novemberben hónapok után javították ki az ügyfélfogadási információkat.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

33 éve hunyt el Csanádi Imre, költő, író, műfordító, balladagyűjtő; publicista, szerkesztő.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink