Makói Jobbik: A Bartók iskola ügyében a gyerekek és a szülők érdeke a legfontosabb

Elfogadhatatlan, hogy a diákok, a szülők és a tanárok megkérdezése, álláspontjuk figyelembe vétele nélkül bezárnak egy nagy múltú intézményt, és megszüntetnek egy kiváló közösséget – közölte a Jobbik Makói Alapszervezete az elmúlt napok eseményeire reagálva, ami a Makói Általános Iskola Bartók székhelyintézménye körül zajlik.

A makói ellenzéki párt azt írja: egyúttal az oktatási rendszer hibájára is rámutat, hogy a makóiak megkérdezése nélkül döntenek egy makói intézmény sorsáról. Mindeközben a város polgármestere nem áll ki az iskola, és a makóiak mellett, hanem városunk érdekeinek szolgálata helyett pártérdekeket képvisel.

A helyi Jobbik kiáll a Bartók iskola megmaradása mellett, támogatják a szülők önszerveződését, mert a gyerekek és a szülők érdeke a legfontosabb – áll a közleményben.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink