Makói-magyarcsanádi énekesnő is ott lesz a Sztárban sztár új évadában

Felfedte a TV2, hogy kik lesznek a Sztárban Sztár február 6-án rajtoló új szezonjának versenyzői – közölte a tévétársaság még január végén.

Ezek szerint a 8. évad női versenyzői Palya Bea, Szekeres Adrien, Dallos Bogi, Galambos Dorina, Orsovai Reni és Péterffy Lili lesznek, míg a férfi versenyzők közül ismert előadók bőrébe bújik majd Stohl András, Ember Márk, Emilio, Vavra Bence, Zámbó Krisztián és Marics Peti is.

A bemutatkozó videóban a magyarcsanádi származású, Makón született Palya Bea elmondta, számára nem idegen a hangutánzás művészete, ugyanis a baráti társasága előtt rendszeresen bemutatja. – Van egy úgynevezett „retro műsorom”, ahol gyerekkorom nagy ikonjait utánzom. A strandon” – nyilatkozta a TV2-nek az énekesnő, hozzátéve: bár az ilyen helyzetekben mindig átengedi magát a játékosságnak, közben végig nagyon maximalista. A műsorral kapcsolatban elmondta, egy nagy szakmai feladat lesz számára. Legszívesebb Katona Klári bőrébe bújna a verseny során. A nagyobb popikonok közül Rihanna vagy Beyoncé karakterét próbálná ki szívesen, emellett – mivel a francia nyelv sem áll tőle távol – örülne, ha Lara Fabian-ként is színpadra léphetne.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink