Segítséget kérnek a vásárhelyi állatvédők

Az állatbarátok segítségét és támogatását kéri a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete, ugyanis komoly kiadásokkal kell számolniuk a februári hónapban is.

A Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete maroknyi csapatként, kis telephelyen dolgozik azon, hogy lehetőségeikhez mérten segíteni tudjanak a legkiszolgáltatottabb állatokon. Azonban a havi adományok összegyűjtése nagyon nehéz, nincs más lehetőségük mintsem az állatbarátokhoz fordulni. A februári hónapban minimum százhatvanezer forintot kell összegyűjteniük annak érdekében, hogy maradéktalanul elláthassák a védenceiket, a számláikat kifizethessék.

Balogh Ernő, az egyesület elnöke kiemelte, hogy rendkívül szomorú, hiszen egyetlenegy felelős örökbe fogadó sincs, ezáltal újabb, segítségre szoruló állatot nehezen tudnak gondozásukba fogadni. Azonban a meglévő állomány ellátása folyamatos, közöttük vannak beteg cicák is, amelyek rendszeres komoly immunerősítésre szorulnak, gyógyszeres kezelésekre és ezeknek összege nagyon magas a villanyszámla, fűtési díjról nem is beszélve. A szervezet bízik az állatbarátok segítségében, hiszen munkájukat csakis addig tudják folytatni, ameddig sikerül összegyűjteniük a szükséges adományok összegét.

Aki támogatni szeretné a civil szervezet gondozásában élő állatok ellátását, az a 10700158-67637539-51100005-ös számlaszámra tudja adományát eljuttatni. Bővebb információ kérhető az elnok@hmvhelyiallatvedok.eu címen is, illetve az örökbe fogadók jelentkezését is várják, nemcsak Hódmezővásárhelyről, de Szegedről és a környező településekről is.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Orbán titokzatos külföldi forrástól kérne 11 ezer milliárd forintnyi hitelt

,,A szükséges pénzügyi forrásokat az Európai Unió megígérte. Ha a brüsszeli bürokraták mégsem adják ide azt a pénzt, ami Magyarországnak jár, akkor más pénzügyi forrásokból szerezzük be a szükséges összeget. Az erről szóló tárgyalásokat az Európai Unióval és más nemzetközi partnereinkkel el is indítottuk” – Orbán Viktor ezekkel a mondatokkal zárta a parlamenti őszi ülésszak nyitó beszédének (talán) legfontosabb részét. 

Tovább »

A nap idézete

,,Munkásság az élet sója,
A romlástól mely megójja;
S csak az, aki nem hevert:
Várhat áldást és sikert.”

Tovább »

📺 Ledes közvilágítást építenek ki egész Kiszomboron

A község ezzel a beruházással próbál spórolni, számításaik szerint öt éven belül megtérül – derült ki a keddi testületi ülésen. Elfogadták Bajnóczi János költségcsökkentési javaslatait is és árajánlatot kérnek a mártélyi üdülő tetőszerkezetének felújítására.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink