Segítséget kérnek a vásárhelyi állatvédők

Az állatbarátok segítségét és támogatását kéri a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete, ugyanis komoly kiadásokkal kell számolniuk a februári hónapban is.

A Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete maroknyi csapatként, kis telephelyen dolgozik azon, hogy lehetőségeikhez mérten segíteni tudjanak a legkiszolgáltatottabb állatokon. Azonban a havi adományok összegyűjtése nagyon nehéz, nincs más lehetőségük mintsem az állatbarátokhoz fordulni. A februári hónapban minimum százhatvanezer forintot kell összegyűjteniük annak érdekében, hogy maradéktalanul elláthassák a védenceiket, a számláikat kifizethessék.

Balogh Ernő, az egyesület elnöke kiemelte, hogy rendkívül szomorú, hiszen egyetlenegy felelős örökbe fogadó sincs, ezáltal újabb, segítségre szoruló állatot nehezen tudnak gondozásukba fogadni. Azonban a meglévő állomány ellátása folyamatos, közöttük vannak beteg cicák is, amelyek rendszeres komoly immunerősítésre szorulnak, gyógyszeres kezelésekre és ezeknek összege nagyon magas a villanyszámla, fűtési díjról nem is beszélve. A szervezet bízik az állatbarátok segítségében, hiszen munkájukat csakis addig tudják folytatni, ameddig sikerül összegyűjteniük a szükséges adományok összegét.

Aki támogatni szeretné a civil szervezet gondozásában élő állatok ellátását, az a 10700158-67637539-51100005-ös számlaszámra tudja adományát eljuttatni. Bővebb információ kérhető az elnok@hmvhelyiallatvedok.eu címen is, illetve az örökbe fogadók jelentkezését is várják, nemcsak Hódmezővásárhelyről, de Szegedről és a környező településekről is.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

60 éve született Détár Enikő, a Magyar Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett Déryné-díjas magyar színésznő, szinkronszínész, előadóművész.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink