Makói polgárőrök biztosították az államalapítási ünnepet

Az augusztus 16-20. között megrendezett Szent István-napi forgatagban Makón, a Marosmenti Polgárőrség is a lakossággal együtt ünnepelte az államalapítás ünnepét.

Az újabb, több napon átívelő programsorozat alatt a polgárőrök önkéntes munkája is hozzájárult a szórakozó makói lakosok, valamint az idelátogatók biztonságérzetéhez – számolt be róla a megyei polgárőr szövetség honlapja.

Óvári Árpád, a polgárőrség elnöke elmondta, hogy köszönik a makó önkormányzatnak, valamint a helyi vállalkozóknak a Marosmenti Polgárőr Egyesületnek nyújtott támogatásukat, mely hozzájárul ahhoz, hogy hatékonyan és gördülékenyen végezhessék egész éves munkájukat.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

60 éve született Détár Enikő, a Magyar Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett Déryné-díjas magyar színésznő, szinkronszínész, előadóművész.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink