Már az első félidőben eldőlt

Az XVI.kerülti KMSE ellen az egész csapat NAGYBETŰS TELJESÍTMÉNYT NYÚJTOTT védekezésben és támadásban. Az őszi szezonban ez volt az első olyan mérkőzés, amikor a csapat maximálisan kiszolgálta a hazai közönséget játékával. A CONTITECH Makói KC ezzel a győzelemmel a tabella negyedik helyén áll kilenc ponttal.

CONTITECH Makói KC – XVI. ker. KMSE 16-8 (38-23)
Vezette: Száva Flórián, Szegedi Zsolt

Makói kezdőcsapat: AVRAMOV – Árokszállási 2 gól, PAPP D. 4 gól, Kiss A. 1 gól, KANDER 4 gól, PAPP K. 6 gól, Tóth M. 2 gól.
Csere: Árokszállási – Vikor 2 gól, Sóti 1 gól, Veréb, NAGY L. 3 gól, Sárosi 1 gól, Kovács M. 1 gól, BAGDI 7 gól, SZILÁGYI 4 gól.

Gera Norbert edző: A bajnokság egyik meglepetés csapata ellen már az első félidőben eldöntöttük a mérkőzést! Remek teljesítményt nyújtottunk, mind védekezésben, mind támadásban, de a bajnokság erejét mutatja, hogy ilyen játékra rajtunk kívül még legalább nyolc csapat képes.

Junior mérkőzésen

CONTITECH Makói KC- XVI.ker.KMSE 24-23 (10-13)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

76 éve született Máté Péter, magyar énekes, hangszerelő, zeneszerző és zongorista. Közel 150 dal szerzője és előadója. Dalai évtizedekkel halála után is nagy népszerűségnek örvendenek.

Tovább »

Centenáriumát ünnepli a makói Keri

Méltó módon szeretnék megünnepelni ezt a száz évet, számítanak az egykori keris diákokra is, részvétellel, vagy egyéb támogatással – hangzott el a HSZC Makói Návay Lajos Technikum és Kollégium pénteki sajtótájékoztatóján.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink