Már az M0-son leállították a karavánt

Az elmúlt napokban két olyan járműszerelvényt szűrtek ki a rendőrök, amelyek jócskán túlhaladták a megengedett legnagyobb össztömeget.

Az M0 autóúton egy román szerelvényt kapcsoltak le, a mérés 17% túlsúlyt jelzett, a sofőr 200 ezer forintos közigazgatási bírságot fizetett be.

Az M4 autóúton egy három gépkocsit húzó, román karavánt vezettek ki a rendőrök. A járműszerelvény mindkét része (vontató és a vontatott) is túlsúlyosnak bizonyult, összesen 652 kg többletet jelzett a mérés. A sofőrt 200 ezer forintra bírságolták.

Mindkét járművezető csak a szabálytalanság megszüntetése után folytathatták útjukat.

(police.hu)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

43 éve hunyt el Pilinszky János a huszadik század egyik legjelentősebb magyar költője, Baumgarten-díjas, József Attila-díjas és Kossuth-díjas.

Tovább »

A nap idézete

58 éve hunyt el Tamási Áron,  Kossuth-díjas magyar író. Leggyakrabban az ún. népi írók közé sorolják.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Közlekedő Tömeg: a tavalyinál is súlyosabb a MÁV járműhelyzete

A tavalyi mélypont után tovább csökkent a MÁV-Start üzemképes, a nem villamosított vasútvonalakat kiszolgáló dízel-motorvonatainak száma – írja közleményében a Közlekedő Tömeg Egyesület. A közérdekű adatigénylésére kiadott járműállományi adataiból kitűnik, a járműhiányra hivatkozva elrendelt vasútbezárások sem voltak képesek a MÁV dízeljármű-gazdálkodását konszolidálni.

Tovább olvasom »