Március 5-től indul az éjszakai buszjárat Maroslele, Földeák és Óföldeák és Szeged között

A polgármesterek kérését mérlegelve új járat indul a községek és Szeged között. A menetrendi változás már meg is jelent a Volánbusz oldalán.

Ezek szerint a Szeged – M43 autópálya – Maroslele – Óföldeák – Földeák vonalon kísérleti jelleggel új járat indul 20:30-kor Földeákról Szegedre, valamint 22:40-kor visszairányban.

Mindezt az indokolja, hogy az érintett községekben sokan többműszakos munkarendben dolgoznak Makón, Hódmezővásárhelyen, Szegeden. A késő estét érintő munkába járás és hazautazás megszervezése egyre nagyobb nehézséget jelent a lakosoknak, ezért fordultak a közlekedési társasághoz.

A megyében még annyi változás történt, hogy a 15:57-kor Szeged, Vasútállomásról Tótkomlósra, Makón keresztül közlekedő járat 2 perccel korábban, 15:55-kor indul. Szeged, Autóbusz-állomástól a menetrendje nem változik.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

49 éve született Elek Ferenc Jászai Mari-díjas magyar színész, a Budapesti Katona József Színház tagja.

Tovább »

Madármegfigyelő túra lesz holnap Apátfalvánál

Júniusban, a Magyar Nemzeti Parkok Hete programsorozat keretében a Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság valamennyi tájegységén szervezünk túrákat, előadásokat. A térségben Apátfalvánál lesz madármegfigyelő túra holnap reggel.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Billiárd versenynek adott otthont Ambrózfalva

Nagyjából öt éve állt be ez a rendszer, azóta két nagyméretű asztalon játszanak magyar billiárdot. Gyakorlatilag napi szinten van játék, de évente 4-5 alkalommal versenyt is rendeznek, általában 16 fővel – tudta meg a Makói Csípős Valki Alextől.

Tovább olvasom »

A nap idézete

110 éve született Szegeden Sőtér István Kossuth-díjas író, irodalomtörténész, esszéista, egyetemi tanár.

Tovább olvasom »