Új, éjszakai járatot kap Maroslele, Földeák és Óföldeák

Várhatóan 2022 március elsejétől új járatok indulnak Földeák-Maroslele-Szeged viszonylatban – tudatta Drimba Tibor.

Makó, Maroslele, Földeák és Óföldeák polgármestere december jelezte a Volánbusznak: az érintett községekben sokan többműszakos munkarendben dolgoznak Makón, Hódmezővásárhelyen, Szegeden. A késő estét érintő munkába járás és hazautazás megszervezése egyre nagyobb nehézséget jelent a lakosoknak, ezért fordultak hozzájuk.

A kérésüket követően válaszolt a társaság. Eszerint Földeákról 20:30-kor indul az új járat, illetve Szegedről vissza 22:40-kor a Szeged-M43-Maroslele-Óföldeák-Földeák vonalon. ,,Reméljük, hogy ezzel is sikerül hozzájárulnunk a kistelepülésen élők számára az elhelyezkedéshez.” – kommentálta a jó hírt Maroslele polgármestere.

Ezen a viszonylaton munkanapokon 4:30 és 19:30 között jelenleg irányonként 6 autóbuszjárat biztosítja a települések kapcsolatát.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

📺 Varga Ferenc: Nonszensz, hogy egy kukásautón dolgozó sokkal többet keres, mint egy kezdő pedagógus

“Láthatjuk, hogy a kormány folyamatosan azzal hakzinik, hogy majd a következő három évben 10-10 százalékkal megemeli a bérüket. De azt gondolom, hogy nonszensz az, nem lenézve a szakmát, hogy egy kukásautón dolgozó sokkal többet keres, mint egy kezdő pedagógus, aki a jövő nemzedékét neveli gyakorlatilag” – mondta Varga Ferenc, a Jobbik országgyűlési képviselője az N1TV Képviselő vágta című műsorában.

Tovább olvasom »

Kóbor állatok nyomában – ma van az Állatok Világnapja

Magyarországon sokkal több állatot szaporítanak, mint amennyi felelős gazda van, ez is oka, hogy a kóborrá váló állatok száma nem csökken. A felelőtlen állapotok megoldására, a gazdátlan kutya, cica egyedszámának csökkentésére ivartalanítással van esély. A házi kedvencek tartásáért az ember a felelős, tőlünk függ a kis kedvencek jóléte. Az Állatok Világnapján elmondhatjuk, hogy ez is egy fontos állattartói küldetés.

Tovább olvasom »