Második lett a megyei rendőrség kispályás csapata

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőrfőkapitányság kispályás futball csapata 2. helyezést ért el a 2022. október 7-én megrendezett BM Kispályás Labdarúgó Bajnokságon, Nyírlugoson – adta hírül a megyei rendőrség oldala.

A csapat tagjai: Péli Tamás r. százados, Ótott-Kovács Dániel r. törzszászlós, Balog Tibor r. törzszászlós, Cserháti Dániel István r. zászlós, Magyar Béla r. főtörzsőrmester, Nagy András r. törzsőrmester, Rakonczai Zoltán r. őrmester, Papp Ádám r. őrmester, Dobák Tamás r. őrmester, Bíró Tibor munkavállaló.

A csapat vezető edzője: Farkas Csaba r. alezredes.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Változik a forgalmi rend a szegedi klinikáknál

A Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Északi-Klinikaparkjának területén, az épületek körül úttestfelújítás zajlik. A munka zavartalanságának biztosítása érdekében változik a forgalmi rend is – olvasható az egyetem oldalán.

Tovább »

Zárva lesz a városháza

Igazgatási szünet lesz az önkormányzatnál december 22. és január 6. között, addig egyablakos ügyeleti rendszerben lehet ügyet intézni néhány órában.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink