Megint a Maldív-szigeteken jár a NER luxus gépe

Gyakorlatilag a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér és a Maldív-szigeteki Velana Nemzetközi Repülőtér közti menetrend szerinti járattá vált a NER politikai és gazdasági vezetői által használt OE-LEM lajstromszámú Bombardier luxusrepülőgép – derül ki a FlightAware adataiból.

A lista szerint valaki a Valentin-napot is a Maldív-szigeteken töltött, a repülő ugyanis aznap délután – az ománi Al Maktoum repülőtér közbeiktatásával onnan tér vissza Budapestre. a Következő útja ugyancsak arrafelé vitt, február 16-án az ománi Masirah közeléből jelentkezett a luxusrepülő. 18-án onnan tért vissza Budapestre, hogy azután még aznap újra útra keljen a Velana reptérre.

A Maldív-szigetekről azután szombat este kelt útra a Bombardier Global 6000, a Liszt Ferenc repülőtéren vasárnap hajnali 2-kor landolt, majd

délelőtt 8.33-kor ismét útra kelt, és magyar idő szerint – úgy tűnik, egy átstartolást követően – délután 5 körül érkezett a Maldív-szigetek repülőterére.

A legfrissebb repülőút logja itt olvasható.

(alfahir.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Tovább szegényedünk, őszre várható a legdurvább infláció

Az őszi hónapokban tetőzik az infláció, majd ezt követően lassan mérséklődik, 2023 végén visszatér a jegybanki toleranciasávba és 2024 első félévében eléri a 3 százalékos jegybanki célt – mondta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) ügyvezető igazgatója az Inflációs jelentést bemutató online sajtótájékoztatón csütörtökön.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink