Mégsem zárnak be a Csongrád-Csanád megyei kormányablakok

Először még úgy volt, hogy energiatakarékossági okokból bezár a mindszenti, a sándorfalvi és a szegedi, Szőregi úton lévő kormányablak. A kormányhivatal ma közölte, Csongrád-Csanád megyében továbbra is minden kormányablak fogadja az ügyfeleket.

Azt írták: a megyében élők kiszolgálását szem előtt tartva, ugyanakkor az energiatakarékossági elvárásokra tekintettel Szegeden, a Szőregi út 80. (CBA NOVA), valamint a Kereskedő köz 5/A-B. szám alatt működő kormányablakokban változott az ügyfélfogadás rendje. Mind a két kormányablak kedden és szerdán 8-16 óra között tart nyitva, a hét többi napján változatlan időpontokban állnak a lakosság rendelkezésére. A Rákóczi téren pedig a már megszokott nyitvatartással várják az ügyfeleket.

Az érintett kormányablakok egyébként egészen márciusig zárva tartottak volna.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

108 éve hunyt el Görgei Artúr 1848–49-es honvédtábornok, hadügyminiszter, az 1848–49-es forradalom és szabadságharc idején több alkalommal a honvédsereg fővezére.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Gyermeknapra Bohócdoktor csomagot kapott 25 gyermekkórház

A gyermeknap előtti hetekben a piros orros önkéntesek lelkesen dobozokba csomagolták a játékokat, írószereket, finomságokat tartalmazó ajándékokat, melyeket a Foxpost szállít ki a gyermekkórházakba. A tárgyi adományozás segíti a hosszabb ideig benn fekvő gyermekek számára a lelki egyben maradást.

Tovább olvasom »