Mégsem zárnak be a Csongrád-Csanád megyei kormányablakok

Először még úgy volt, hogy energiatakarékossági okokból bezár a mindszenti, a sándorfalvi és a szegedi, Szőregi úton lévő kormányablak. A kormányhivatal ma közölte, Csongrád-Csanád megyében továbbra is minden kormányablak fogadja az ügyfeleket.

Azt írták: a megyében élők kiszolgálását szem előtt tartva, ugyanakkor az energiatakarékossági elvárásokra tekintettel Szegeden, a Szőregi út 80. (CBA NOVA), valamint a Kereskedő köz 5/A-B. szám alatt működő kormányablakokban változott az ügyfélfogadás rendje. Mind a két kormányablak kedden és szerdán 8-16 óra között tart nyitva, a hét többi napján változatlan időpontokban állnak a lakosság rendelkezésére. A Rákóczi téren pedig a már megszokott nyitvatartással várják az ügyfeleket.

Az érintett kormányablakok egyébként egészen márciusig zárva tartottak volna.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

128 éve született Török Sophie (született Tanner Ilona) Baumgarten-díjas író, költő, Babits Mihály felesége.

Tovább »

Jövőre sem maradunk makói naptár nélkül

A Szirbik Miklós Egyesület elkészítette a 2024. évi naptárját, amely Híres makóiak címmel jelent meg. Galamb Józseftől Pulitzeren át Mályusz Elemérig 12 híres makói fotója és rövid életrajza kapott benne helyet – számolt be róla az egyesület elnöke, Zeitler Ádám.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink