Mégsem zárnak be a Csongrád-Csanád megyei kormányablakok

Először még úgy volt, hogy energiatakarékossági okokból bezár a mindszenti, a sándorfalvi és a szegedi, Szőregi úton lévő kormányablak. A kormányhivatal ma közölte, Csongrád-Csanád megyében továbbra is minden kormányablak fogadja az ügyfeleket.

Azt írták: a megyében élők kiszolgálását szem előtt tartva, ugyanakkor az energiatakarékossági elvárásokra tekintettel Szegeden, a Szőregi út 80. (CBA NOVA), valamint a Kereskedő köz 5/A-B. szám alatt működő kormányablakokban változott az ügyfélfogadás rendje. Mind a két kormányablak kedden és szerdán 8-16 óra között tart nyitva, a hét többi napján változatlan időpontokban állnak a lakosság rendelkezésére. A Rákóczi téren pedig a már megszokott nyitvatartással várják az ügyfeleket.

Az érintett kormányablakok egyébként egészen márciusig zárva tartottak volna.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Változik a forgalmi rend a szegedi klinikáknál

A Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Északi-Klinikaparkjának területén, az épületek körül úttestfelújítás zajlik. A munka zavartalanságának biztosítása érdekében változik a forgalmi rend is – olvasható az egyetem oldalán.

Tovább »

Zárva lesz a városháza

Igazgatási szünet lesz az önkormányzatnál december 22. és január 6. között, addig egyablakos ügyeleti rendszerben lehet ügyet intézni néhány órában.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Makón is gyűjt szeretetcsomagokat az Alföldvíz

Az Alföldvíz az idei évben több olyan jótékonysági kezdeményezéshez csatlakozott, melyek szerény körülmények között élő Békés és Csongrád-Csanád megyei családoknak gyűjtenek adományokat. A beérkezett felajánlásokat továbbítjuk azoknak a szervezeteknek, akik megajándékozzák a rászoruló családokat – olvasható a szolgáltató honlapján.

Tovább olvasom »