Megtetszett nekik a hangszóró, fizetés nélkül elvitték

A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói gyanúsítottként hallgattak ki két fiatalt, akik egy hordozható hangszórót loptak el az egyik műszaki áruházból Szegeden. Eljárás indult ellenük.

A megalapozott gyanú szerint az elkövetők 2019. október 27-én délután mentek be a belvárosban lévő üzletbe. Ott a kiállított eszközt többször kipróbálták, majd egy óvatlan pillanatban eltávolították róla az áruvédelmi eszközt. Egyikük a hátizsákjába rejtette azt, ezután távoztak. A biztonsági szolgálat nem sokkal később észlelte a lopást és feljelentést tett a rendőrségen. A nyomozók másnap elfogták, ezt követően gyanúsítottként kihallgatták a két fiatalt. Ellenük dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon.

A megtartott kutatások során a rendőrök lefoglalták az eltulajdonított műszaki cikket.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Az elmúlt 4 évben titkolták a kórházi fertőzések adatait

2018 nyarán, emberi erőforrások miniszterévé kinevezése után nem sokkal Kásler Miklós a kórházi fertőzéseket nevezte meg az egészségügy egyik legakutabb problémájának, egyben azok visszaszorítását az elkövetkező időszak legfontosabb feladatának – emlékeztet a 444, ami arra is felhívja a figyelmet, hogy ez nem hogy nem történt meg, de az adatok transzparenciája és valóssága körül is számos probléma akadt.

Tovább »

2020-ban nettó 160 ezer forint volt az átlagbér Makón

2020-ban az egy főre jutó havi nettó átlagkereset hazánkban 210 585 Ft volt (ez 21%-kal alacsonyabb, mint a KSH által közölt, szűkebb körre vonatkozó adat (268 405 Ft). A GKI Gazdaságkutató Zrt. a NAV adatait felhasználva megvizsgálta a nettó keresetek alakulását a COVID járvány első évében. 

Tovább »

kapcsolódó cikkeink