Mészáros Lőrincék fejleszthetik az öntözőrendszert Apátfalvánál, Kövegynél, Pitvarosnál is

A Mészáros és Mészáros Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt. nyerte meg az Országos Vízügyi Főigazgatóság tenderét a Mezőhegyesi Ménesbirtokhoz tartozó öntözőrendszer fejlesztésére – olvasható az uniós közbeszerzési értesítőben, mely múlt hét kedden jelent meg. A projekt keretében összesen 11 településen kell szivattyútelepet fejleszteni, és több, a települések között húzódó összekötő csatornát felújítani.

A hivatalosan az Apátfalva-Mezőhegyesi Öntözőrendszer fejlesztésének első üteme névre hallgató kiírás feladatsora nem csak a ménesbirtok területére korlátozódik. Tizenegy településen, többek között Apátfalvánál, Kövegynél, Pitvarosnál bontás, kotrás, depóniaépítés, fóliaszigetelés, egyéb mederburkolat építése, műtárgyépítés, -felújítás, -bontás és szivattyútelep-építés, -bontás szerepel a munkálatok között. Építeni kell két víztározót, telepíteni kell 49 monitoring rendszert és ki kell alakítani vízhozam-vízszint mérőhelyeket is.

A nyílt kiírásra még a nagykanizsai Szabadics Építőipari Zrt. és a nyíregyházi KÖTIVIÉP’B Közép-Tisza Vidéki Vízépítő és Telekommunikációs Kft. jelentkezett – ők 22,3, illetve 23,2 milliárd forintos ajánlatot tettek. Mészárosék 21,9 milliárd forintos ajánlattal kapták meg a munkát.

A Mészáros és Mészáros január 6-án írta alá a szerződés.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink