? „Mi a fa*zt kerestek itt?” – kérdezte az orosz katonákat egy Ukrajnában élő orosz nagypapa

Egyáltalán nem zavart egy Ukrajnában élő idős férfit, hogy állig felfegyverzett ellenséges katonákkal állt szemben szombat hajnalban. Az orosz származású nagypapa úgy osztotta ki az őt döbbent csendben hallgató katonákat, mintha csak csínytevő gyerekek lettek volna, írja a Daily Star, melyet a szeretlekmagyarorszag.hu szemlézett.

Az ősz hajú bácsi előbb közli a délkelet-ukrajnai Melitopol városában láthatóan éppen kipakoló katonákkal, hogy ő maga is orosz, ennek ellenére undorodik a viselkedésüktől. A férfi ezután durvább hangnemre vált, és alaposan kiosztja a szótlan oroszokat:

„Mi a faszt kerestek itt? Én is orosz vagyok, de ebben az államban élek. Nektek is megvan a saját országotok, nekünk is a miénk. Nincsenek már megoldandó gondok otthon? Mind olyan gazdagok vagytok már ott, mint az Emirátusokban? Szánalmas bábok vagytok.”

A meghökkentő felvétel a Krím-félszigethez közeli Melitopol városában készült, melyet állítólag az oroszok már teljesen elfoglaltak. A háborún bepöccent bácsi kirohanását itt lehet megnézni:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink