📺 „Mi a fa*zt kerestek itt?” – kérdezte az orosz katonákat egy Ukrajnában élő orosz nagypapa

Egyáltalán nem zavart egy Ukrajnában élő idős férfit, hogy állig felfegyverzett ellenséges katonákkal állt szemben szombat hajnalban. Az orosz származású nagypapa úgy osztotta ki az őt döbbent csendben hallgató katonákat, mintha csak csínytevő gyerekek lettek volna, írja a Daily Star, melyet a szeretlekmagyarorszag.hu szemlézett.

Az ősz hajú bácsi előbb közli a délkelet-ukrajnai Melitopol városában láthatóan éppen kipakoló katonákkal, hogy ő maga is orosz, ennek ellenére undorodik a viselkedésüktől. A férfi ezután durvább hangnemre vált, és alaposan kiosztja a szótlan oroszokat:

„Mi a faszt kerestek itt? Én is orosz vagyok, de ebben az államban élek. Nektek is megvan a saját országotok, nekünk is a miénk. Nincsenek már megoldandó gondok otthon? Mind olyan gazdagok vagytok már ott, mint az Emirátusokban? Szánalmas bábok vagytok.”

A meghökkentő felvétel a Krím-félszigethez közeli Melitopol városában készült, melyet állítólag az oroszok már teljesen elfoglaltak. A háborún bepöccent bácsi kirohanását itt lehet megnézni:

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink