Mobiltelefonokkal segíti a Csongrád megyei önkormányzat az idősebb korosztályt

A kapcsolattartást és az idősek ellátását segíti a “Papa-Mama mobil” akciónk, melynek során – az önkormányzatoktól kért jelzés alapján – hozzávetőlegesen 40 darab, egyszerűen használható mobil telefonkészülékkel látjuk el azokat az időseket a megyében, akik nem rendelkeznek ilyen eszközzel. Így közvetlenül elérhetők lesznek a családtagjaik és a szociális ellátásban dolgozók számára – adta hírül a Csongrád Megyei Önkormányzat.

Hétfőn megkezdték a készülékek eljuttatását a települések polgármestereinek, illetve képviselőinek. Szentes, Csongrád, Mártély és Nagymágocs hétfőn jutott hozzá, az egyszerű, idősek által könnyen kezelhető készülékekhez.

A napokban a megye további településeire is eljuttatják az elnökség tagjai az igényelt telefonokat, így minden, a megyében élő idős személy elérhetővé válik.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

94 éve született Hankiss Elemér, Széchenyi-díjas magyar szociológus, filozófus, értékkutató, irodalomtörténész.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Az elmúlt 4 évben titkolták a kórházi fertőzések adatait

2018 nyarán, emberi erőforrások miniszterévé kinevezése után nem sokkal Kásler Miklós a kórházi fertőzéseket nevezte meg az egészségügy egyik legakutabb problémájának, egyben azok visszaszorítását az elkövetkező időszak legfontosabb feladatának – emlékeztet a 444, ami arra is felhívja a figyelmet, hogy ez nem hogy nem történt meg, de az adatok transzparenciája és valóssága körül is számos probléma akadt.

Tovább olvasom »