Molnár László azt vallja, minden makói véleményét meg kell hallgatni

Baloldali, nem baloldali, civil, vallásos, nem vallásos makóiaknak is vannak önálló elképzelései, gondolatai, amelyeknek jó lenne teret adni – fogalmazott csütörtökön sajtótájékoztatón Molnár László, aki mint kiderült, a Lokálpatrióták képviselőjelöltje lesz Makón.

Elmondása szerint a jelenlegi képviselő-testületben kevesen vannak olyanok, akik nem a Fidesz-KDNP soraiból jöttek és az ő gondolataikat nem mindig engedik meg, hogy hallathassák. Baloldali, nem baloldali, civil, vallásos, nem vallásos makóiaknak is vannak önálló elképzelései, gondolatai, amelyeknek jó lenne teret adni a testületben és vállvetve, veszekedés, viszály nélkül teret adni, meghallgatván az elképzeléseiket – fejtette ki a tegnapi sajtóeseményen.

Molnár László szerint egy képviselőnek nem csak arra kell gondolnia, hogy megmutatja mit akar, hanem aki őt megválasztotta, az sok ember akaratából jött létre. Ő és a Lokálpatrióták a város azon embereinek szeretne a szószólója lenni, akik az elmúlt több mint 10 év során erre nem kaptak lehetőséget.

Ennek szellemében kijelentette:

az országos pártpolitikát eddig és ezután is félre fogom tenni, ezt javaslom másoknak is.

Hozzátette:

,,helyi szellem kell, hogy ezt a várost élhetővé tegyük, nem pedig felülről diktálván, bizonyos feladatokat végrehajtani. Lokálpatrióta emberekben hittem és példaképnek tekintem Tóth Feri bácsit, aki meg tudta magát értetni mind a jobb-, mind a baloldali érzelmű emberekkel. Soha nem azt nézte, hogy ki vagy, hanem hogy mit szeretnél. Én is ezt szeretném megvalósítani a városban: nem az számít, hogy ki, hanem, hogy mit.”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink