Molnár László is a Lokálpatrióták képviselőjelöltje lesz

Molnár László és Nagy Zsolt is a Lokálpatrióták képviselőjelöltjei lesznek a júniusi önkormányzati választáson – jelentette be csütörtökön sajtótájékoztatón Zeitler Ádám polgármesterjelölt. Velük együtt már hat főre nőtt a megismert jelöltek száma, ketten vannak még hátra, de hogy ki melyik körzetben indul, az egyelőre nem ismert.

Zeitler Ádám felidézte: novemberben jelentették be, hogy makóiak egy közössége Lokálpatrióták néven alapított civil szervezetet. Az egyesület jelölő szervezetként indulni kíván a 2024-es önkormányzati választáson Makón.

Eddig négy jelöltet mutattak be: Leitner Szilárd egészségügyi dolgozót, Orosné Spák Hedvig korábbi képviselőt, pedagógust, Gáspár Sándort, aki évtizedek óta Vertán-telep képviselője és Zeitler Ádámot, aki a polgármesterjelöltség mellett körzetben is elindul. A mai sajtótájékoztatón Zeitler Ádám két újabb jelöltet ismertetett: Molnár Lászlót és Nagy Zsoltot.

,,Óriási öröm számomra, hogy ilyen tapasztalt, ismert, megbecsült képviselőjelöltjeink lesznek”

– fogalmazott a polgármesterjelölt.

Felhívta a figyelmet a Makói lakógyűlés nevű kérdőívre, amelyben várják a makóiak véleményét, milyen problémákat tapasztalnak és milyen irányba kellene fejleszteni a várost. 60 pontos programot készítettek és programalapú, pozitív kampányra készülnek. A beérkező válaszok alapján bővítik ki, dolgozzák át, hogy egy közös programjavaslat legyen a makóiakkal.

Ez a program igyekszik minden területre kitérni és próbálunk ahhoz a képviselőjelölthöz olyan témát rendelni, aki ért hozzá. Nem szeretem, ha valaki a politikában azt hiszi, mindenhez ért, ilyen nincs, Makón vannak ilyen szereplők, de ez hiteltelen teszi

– fejtette ki újságírói kérdésre Zeitler.

Molnár László 12 évig, 2002-től 2014-ig képviselőként szolgálta Makót, a sportbizottság elnöke és sporttanácsnok is volt. Úgy fogalmazott, öröm, hogy igent mondhatott Zeitler Ádám felkérésére, úgy érzi, jól összeválogatott a jelölti csapat, a képviselőjelöltek a saját területükön bebizonyították, hogy alkalmasak és képesek a testületben tevékenykedni.

Molnár elmondta, átvitt értelemben a jelenlegi felállásban nem mindig hallható azoknak a hangja, akik nem a Fidesz-KDNP soraiból jöttek. Szerinte a baloldali, jobboldali, civil, vallásos, nem vallásos makóiak véleményének is jó teret adni a testületben, meghallgatván az elképzeléseiket.

Mi nem fogunk acsarkodni, egyetlen pozitív, vagy negatív bejegyzésre nem fogok reagálni, nem szeretnék bizonyos emberekre időt szentelni. Ahol indulok, végigjárom az utcákat, beszélgetek az emberekkel. Az országos pártpolitikát eddig és ezután is félre fogom tenni, ezt javaslom másoknak is

– fejtette ki Molnár László.

Szintén a Lokálpatrióták képviselőjelöltje lesz Nagy Zsolt. Ő egyébként Molnár tanítványa volt a Galamb iskolában és mezőgazdasági gépszerelő szakon végzett. Utána több helyen dolgozott, volt óraleolvasó, majd a MÉH-telepen, jelenleg iskolai portás. A sajtótájékoztatón úgy beszéltek róla, mint egy szociálisan érzékeny személyről, aki szívesen segít a szegényebbeken.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink