Most már fizetős az M43-as új szakasza

[ad 1]

2016 január elsejétől fizetőssé vált az M43-as autópálya Makó és a csanádpalotai országhatár közti szakasza – írja a Makó Ma.

Nagylak, 2015. július 11. Az M43-as autópálya Makó és az országhatár közötti szakasza 2015. július 11-én. A sztrádaszakaszt és a Csanádpalota-Nagylak határátkelõhelyet, valamint román oldalon a Nagylak (Nadlac) és Pécska (Pecica) között megépült 16 kilométeres A1 gyorsforgalmi útszakaszt ezen a napon adták át. MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely

Tavaly nyár óta ingyenesen lehetett használni az M43-as autópálya makói csomópont és az országhatár közötti szakaszát, egészen tegnap éjfélig. Mától ugyanis fizetőssé vált ez az útszakasz is.

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Egy felmérés szerint a magyarok kétharmada rossznak látja a hazai gazdasági helyzetet

Globális szinten az inflációt tartják a legaggasztóbb problémának az emberek, hazánkban pedig az átlag feletti a pénzromlás miatti aggodalom – derül ki az Ipsos friss felméréséből. A hvg.hu azt írja, a Mi aggasztja a világot (What Worries the World) című nemzetközi kutatás alapján a jelenlegi gazdasági helyzetről a magyarok 33 százaléka mondta, hogy jó, a többiek, 67 százalékuk rossznak látja azt az országban.

Tovább »

A nap idézete

39 éve hunyt el Romhányi József magyar író, költő, műfordító, érdemes művész.

Tovább »

Nincs meglepetés: Mészáros Lőrincékhez kerül az autópálya koncesszió

A Themis magántőkealap vezette konzorcium nyerte meg az autópályák építésének és karbantartásának koncessziós jogát a következő 35 évre – jelentette be pénteken Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát miniszter az eljárás eredményét. Ez az a konzorcium, amiben Mészáros Lőrincnek is érdekeltsége van.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink