Műszaki probléma miatt baleset történhetett a makói piacon

Mucsi Tamás önkormányzati képviselő információi szerint egy idős vásárlót mentő vitt kórházba kéztörés gyanújával ma délelőtt. Mint ismert, a piacot több hónapos csúszással adták át tavaly augusztusban, azonban még novemberben is dolgoztak rajta, hiszen például hiányzott a mozgássérült mosdó.

Frissítés: Az üzemeltető beismerte, hogy tényleg műszaki hiba miatt volt baleset a piacon. Részletek itt.

Az ellenzéki képviselő szerint történhetett volna nagyobb baj is, a sérült vásárlónak gyors felépülést kívánt. Farkas Éva Erzsébettől hivatalos vizsgálatot kért a baleset ügyében. A következőket írta a polgármesternek:

A mai napon a piacon történt baleset után azt gondolom, hogy a piac teljeskörű műszaki felülvizsgálata vált szükségessé. Továbbá kérem vizsgálják meg, hogy a tervező, a kivitelező illetve a műszaki ellenőr hibázott-e?

Tavaly több hónapos csúszással, de még a választás előtt átadták a felújított piacot Makón, ami közel 400 millió forintba került. November végén kiderült, hogy igazából még mindig nem volt kész, mert hiányzott a mozgássérült mosdó. Továbbá a garanciális javítások is folyamatban voltak az ősszel.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

📺 A Szent Korona előtt tett esküt a Jobbik frakciója

Nemzeti néppártként a Szent Koronára tett esküvel kezdjük a szolgálatot. Ennél erősebb kötelem nincs. Esküszegők nem leszünk! – írta hétfőn Jakab Péter ahhoz a Facebookon megjelent videóhoz, melyen a tízfős Jobbik-frakció eskütétele látható.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Négy éve nyílt a Széchenyi téri Pingvin patika Makón

A Széchenyi téri Pingvin patika (elődje a Korzó gyógyszertár) nemsokára négy éve működik Makó belvárosában.A kis patikából egy nagyobb tágasabb gyógyszertár lett, ahol jelenleg egy szakgyógyszerész, egy gyógyszerész és négy szakasszisztens dolgozik. A gyógyszertár részt vesz a Makó és környékét ellátó ügyeleti és készenléti rendszerben is – olvasható az áprilisi Pingvin magazinban.

Tovább olvasom »