Műszaki probléma miatt baleset történhetett a makói piacon

Mucsi Tamás önkormányzati képviselő információi szerint egy idős vásárlót mentő vitt kórházba kéztörés gyanújával ma délelőtt. Mint ismert, a piacot több hónapos csúszással adták át tavaly augusztusban, azonban még novemberben is dolgoztak rajta, hiszen például hiányzott a mozgássérült mosdó.

Frissítés: Az üzemeltető beismerte, hogy tényleg műszaki hiba miatt volt baleset a piacon. Részletek itt.

Az ellenzéki képviselő szerint történhetett volna nagyobb baj is, a sérült vásárlónak gyors felépülést kívánt. Farkas Éva Erzsébettől hivatalos vizsgálatot kért a baleset ügyében. A következőket írta a polgármesternek:

A mai napon a piacon történt baleset után azt gondolom, hogy a piac teljeskörű műszaki felülvizsgálata vált szükségessé. Továbbá kérem vizsgálják meg, hogy a tervező, a kivitelező illetve a műszaki ellenőr hibázott-e?

Tavaly több hónapos csúszással, de még a választás előtt átadták a felújított piacot Makón, ami közel 400 millió forintba került. November végén kiderült, hogy igazából még mindig nem volt kész, mert hiányzott a mozgássérült mosdó. Továbbá a garanciális javítások is folyamatban voltak az ősszel.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

33 éve hunyt el Csanádi Imre, költő, író, műfordító, balladagyűjtő; publicista, szerkesztő.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink