Nagy tervek a Munkáspártnál

A térségbe látogatott ma Thürmer Gyula, a Magyar Munkáspárt elnöke. A párt nagy reményekkel indul 2018-nak. Egyelőre kíváncsian várják a vasárnapi ambrózfalvi polgármester választás eredményét, hiszen van indulójuk. 

81923463 84710094

Éves makói látogatásának tett eleget ma reggel Thürmer Gyula. A Munkáspárt elnöke elmondta, hogy a következő választásokra mindenhol szeretnének jelöltet állítani. Tudják, hogy a Csongrád megyei négyes körzetben nem lesz könnyű sikert elérni, de ,,szeretnék nehéz helyzetbe hozni Lázár Jánost”. – Van igény a Munkáspártra, mert az emberek csalódtak az ún. baloldali pártokban – jelentette ki. Thürmer szerint az egészségügyre és az oktatásra több pénzt kellene adni, a gazdagoknak pedig 40%-os adót kellene fizetnie.

Szabó Jenőné, a párt megyei elnöke bemutatta az ambrózfalvi polgármesterjelöltet, aki betegség miatt nem tudott részt venni a sajtótájékoztatón. Mint elmondta, Budai László 36 éves, képzettségét tekintve szakács, felszolgáló és informatikus. – Nőtlen. Ha nyer, a községbe költözik Szegedről – árulta el Szabóné.

A jelenleg 1%-on mozgó pártnál keresik az alkalmas személyeket, akik a munkásokat tudják képviselni, így harcba szállva a parlamenti választásokon. A tájékoztatón elhangzott, hogy a korábbi választásokkal ellentétben 2019-ben lesz polgármesterjelöltjük Makón.

A munkáspárti politikusok makói látogatásuk után Magyarcsanádra, Nagylakra és Ambrózfalvára utaztak, 14 órától pedig lakossági fórumot tartanak Pitvaroson.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

17 éve hunyt el Kállay Ilona (eredeti nevén: Munk Ilona), kétszeres Jászai Mari-díjas magyar színésznő, érdemes művész.

Tovább »

Varga Ferenc: elég volt!

Rekordsebességgel fogadta el a kormány a katásokat ellehetetlenítő törvényjavaslatot, amelyet tegnap a rezsicsökkentés csökkentésével koronázott meg – emlékeztet oldalán a Jobbik Csongrád-Csanád megyei képviselője.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink